用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港華人基督教聯會真道書院 請問有冇人已接到學校通知second in 呀?? 關於2012 FS1 ...
go

請問有冇人已接到學校通知second in 呀?? 關於2012 FS1 的! [複製鏈接]

0    0    0    0
簽名被屏蔽

原帖由 elainening 於 11-8-31 00:07 發表
請問有冇人已接到學校通知second in 呀?? 關於2012 FS1 的!

應該冇咁快,過往都係九月尾、十月頭先開始second in。
Anyway,祝你好運﹗

簽名被屏蔽

我都等緊...不過聽聞2ND IN有機會等好耐好耐好耐........

25/9星島post左丘校長巳已經resign,更加吾知幾時second in, 又吾知到時會點。

Just want to clarify that, starting from this year (Sep-2011), there are two 副校長 (Dr Pang & Dr Cho) & two助理校長 (Dr Lee & Mr Tsui).

簽名被屏蔽

請問係咪由頭到尾都無人試過 second interview

小兒 8月 first interview
[size=large]晞晞BB :hammer:

回復 1# mingmingba 的帖子

I share the same view!!

真道原本是我的首選, 但依家校長離開(仲要係呢種情況下), 將來有很多變數, 我真有d擔心~

收到2nd Interview 消息了!星期四會Interview.

雖然丘校長離開了,但最重要是教師及家長也很齊心,在行政上又多了副校長及助理校長的角色,暫代的雷校長也是很有經驗很有心的人。同意將來有很多變數,只是變幻原是永恆,亦不用太擔心。

回復 1# ericchaucl 的帖子

你是收信定電話通知?我沒任何消息,代表沒機嗎?
8月12曰出世 2.705kg,9月12日 4.44kg,11月13月6.48kg,12月13日 7.05kg. 2月13日 8.0kg.我係全人奶BB  

電話通知。我的大仔已經是真道學生,所以可能細仔會早一點收到通知。當然你不會是沒有機會,也許要數個月才完成所有2nd Interview 的安排。

I have received 2nd interview letter today

I only received the letter for attending the talk this Sunday.
What it means?

回復 17# LittlePigmom 的帖子

我都係, 收到封信出席第2輪面試的家長會, 美其名係讓了解第2輪面試要注意事項, 唔知係咪想試家長對真道校長辭職後的信心.

回復 16# Cherry_Mama 的帖子

學校唔係話2nd in會電話通知咩, 點解你會係信o既? 咁封信有冇話幾多號in呀?

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題