用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 公文式...中學課程...好唔好??
go

公文式...中學課程...好唔好?? [複製鏈接]

各位...有無小朋友有返公文式中學課程?? 水平如何?? 有幫助嗎?? 請分享....
   0    0    0    0

回覆 1# hinhin_ma 的文章

我都未知好不好, 因小兒是P.6 學生, 但已在公文數是讀到中五課程. 小學絕對無問題,差不多次次考試都能取100分.希望出年都無問題啦!

依家諗緊比唔比阿仔讀kumon數..

原帖由 Hello媽媽 於 11-6-23 01:44 發表
我都未知好不好, 因小兒是P.6 學生, 但已在公文數是讀到中五課程. 小學絕對無問題,差不多次次考試都能取100分.希望出年都無問題啦!

P6 讀到中五課程?? 你仔仔學GE中五課程 係General maths or add maths ?? 學費是收小學定中學GA ?? 由幾年級開始讀GA ??

原帖由 Hello媽媽 於 11-6-23 01:44 發表

打手

回覆 2# hinhin_ma 的文章

小兒是在K3開始學,但在P.1 已學到P.4程度,
現在學緊函數, 遲些會學到微積分, 學的是A.Maths.

回復 3# hinhin_ma 的帖子

現在依然比小學學費 $550
‹ 上一主題|下一主題