用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘英藝
go

九龍塘英藝 [複製鏈接]

有無九龍塘英藝0的家長? 請問這間新校怎樣? please share
   0    0    0    0

Anyone can share your experience? I really want to know. Many thanks!

hmm, 間新校o岩o岩開張, 有D甩漏

To Bee 918,

想問下有什麼地方有不完善?老師有愛心嗎?我女兒明年會做插班生,都不知道讀唔讀好?
希望你給予意見!

THANKS!

英藝web site 無資料可參考, 点解會選它呢?

Zenith has not received their permit from the Education Department in Hong Kong yet.

你又知?收到同收吾到又有咩分別?

quote]原帖由 Chine 於 10-10-16 09:17 發表
Zenith has not received their permit from the Education Department in Hong Kong yet. [/quote]

這個也是我所想到的問題。因為在教育局網頁找不到九龍塘那間的資料,只有其他兩間分校。可能係新校掛。
他們學校的WEBSITE太簡單了,辦學宗旨等都沒有。希望會改善。

回覆 1# colin0409 的文章

絶對同意....

辦學宗旨? 響個website度已經好好咁反映左出黎啦

你睇下, 佢地搞個咩都無的網頁, 入面淨係得申請入學的資料, 有少少"趕住收生feel".....講真, 呢間學校本身佢其他分校的口啤一直都唔太好, 無情情響九龍塘呢d咁貴租的地段開分校, 佢開學前果個禮拜仲見d裝修工人響度做緊野, 睇黎真係好等錢交租....開正響kv對面, 但係質素就差幾條街

‹ 上一主題|下一主題