用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 柏斯vsTom Lee
go

柏斯vsTom Lee [複製鏈接]

柏斯小小莫札特及Tom Lee Yamaha音樂小天地, 哪一個課程好些. 本人對音樂一竅不通.
謝謝
   0    0    0    0

我囡囡試過在通利學過...都幾好呀...

柏斯都好好.
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.   

原帖由 ms1125 於 10-3-26 09:25 發表
柏斯小小莫札特及Tom Lee Yamaha音樂小天地, 哪一個課程好些. 本人對音樂一竅不通.
謝謝

課程應該都好好,但主要看老師,我兩個小朋友在TOM LEE學,遇過3個老師,兩個都好好,但有一個真係好麻麻,唱歌好難聽.但其他兩個都好好.不過,依家tom lee轉左制,無得排隊,要上網看那些中心開那些課程,以先到先得形式報名,自己要留意啊

以課程計,就一定係TL好,無得傾~
佢地係好細心咁做好每一個細環節,同埋係STEP BY STEP有系統地幫小朋友去訓練每一個音樂上既CONCEPT!

柏C就未必會有咁明確既COURSE PLAN,會似玩多於學習,當然都要睇老師帶唔帶到個班啦!

thx for your opinion
請問知唔知邊間tom lee既老師好d呀?

原帖由 sazzmusic 於 10-3-29 12:43 發表
以課程計,就一定係TL好,無得傾~
佢地係好細心咁做好每一個細環節,同埋係STEP BY STEP有系統地幫小朋友去訓練每一個音樂上既CONCEPT!

柏C就未必會有咁明確既COURSE PLAN,會似玩多於學習,當然都要睇老師帶唔帶到個班啦! ...
‹ 上一主題|下一主題