用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 金巴倫道加南 - 2010年1月30日interview的家長 ...
go

金巴倫道加南 - 2010年1月30日interview的家長 [複製鏈接]

各位, 我想問問你們知唔知究竟加南有多少位係留給我們這群出年才interview的小朋友, 因為我見呢兩日有好多家長, 佢地都話已收offer(因佢地係10月中interview的一批)...我比較担心會冇咩位留給我們...

所以想問下你地知唔知學校係怎樣分配學位的? 謝!
   0    0    0    0

唉,原來親自交表就第一輪見,你是寄表嗎?

唔係呀, 我係第一日9點親身交表的, 但老師話第一輪會in 0801-0804果d小朋友先(但我知有例外)...0805打後的會在出年1月in (註: 我講係金巴倫道果間)

我係郵寄的, 小朋友是7月bb, 都係1月30日才有得interview.

I enrolled in person and my b is jan08 but he got the interview only on 30jan10

回覆 2# dada_mama 的文章

我都係0807BB, 郵寄的, 也是1月30日才有得interview

Exactly same for my boy.

原帖由 Annieray 於 09-11-14 12:07 發表
我都係0807BB, 郵寄的, 也是1月30日才有得interview

我都是0805,1月in,早兩天我電學校問巳收了咁多學生,我們有機會嗎?她們說有預留位給明年1月的小朋友!另外你們知道加南可預先供基金嗎?有冇人知詳細情況,因我有d朋友bb1個月巳開始供她們基金,到時讀書一定收喎!

what is 供基金?
原帖由 薯仔1607 於 09-11-14 20:56 發表
我都是0805,1月in,早兩天我電學校問巳收了咁多學生,我們有機會嗎?她們說有預留位給明年1月的小朋友!另外你們知道加南可預先供基金嗎?有冇人知詳細情況,因我有d朋友bb1個月巳開始供她們基金,到時讀書一定收喎! ...
‹ 上一主題|下一主題