用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 大唔大機會入到呢?
go

大唔大機會入到呢? [複製鏈接]

我同個女報左亞哥間小學,但亞哥剛剛畢左業,已中一啦,得10分連埋適齡10分,共20分,好擔心唔收,到時又派位,好鬼煩,而且亞哥間小學又係好多人想入,而且又係好既小學,所以我都好想個女入到,唔知機會大唔大呢?

0    0    0    0

Don't worry la....you are better than many people.

原帖由 amysnlee 於 09-10-17 21:06 發表
我同個女報左亞哥間小學,但亞哥剛剛畢左業,已中一啦,得10分連埋適齡10分,共20分,好擔心唔收,到時又派位,好鬼煩,而且亞哥間小學又係好多人想入,而且又係好既小學,所以我都好想個女入到,唔知機會大唔大呢? ...
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.   

今年好多人都話20分机會都幾大
原帖由 Fionyiu 於 09-10-17 21:27 發表
Don't worry la....you are better than many people.

ShinTeresa,

如果我無記錯, 你囡囡好似係約克讀的?  是不是你呀?

原帖由 ShinTeresa 於 09-10-17 22:13 發表
今年好多人都話20分机會都幾大   
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.   

佢冇係york到la 你仔仔呢仲係york?
原帖由 Fionyiu 於 09-10-17 22:48 發表
ShinTeresa,

如果我無記錯, 你囡囡好似係約克讀的?  是不是你呀?

點解無啦啦轉校既? 去左邊度讀呀??

原帖由 ShinTeresa 於 09-10-17 23:40 發表
佢冇係york到la 你仔仔呢仲係york?

今次唔得咪等大抽獎, 仲有機會.
‹ 上一主題|下一主題