用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局蕭漢森小學 有無蕭漢森同學仔, 一齊傾下 la
go

有無蕭漢森同學仔, 一齊傾下 la [複製鏈接]

我囡囡係 1a班, 你囝囝呢?

原帖由 CathyDannyBB 於 09-9-2 11:51 發表
我囝囝今年係一年級, 有無同學仔呀

HELLO  呀 ....
你地小朋友二年班邊班呢?
我囡囡 2b 班呀 ...
佢地成績真係差左好多 ...
我都唔知點算好, 又無時間又唔識教 ...

原帖由 嵐嵐21 於 11-3-22 17:46 發表

我都有去觀課(是中文科),然後仲陪喬喬小息tim.

嵐嵐21

好呀, d 班係咪個班主任都係大x 呀?
唉 ... b 班個淨係見過佢兩個月都唔知有無, 就又話放 x 假 ...
成班好似散沙咁, 仲有 d 家長撐呢個老師點好點好 ...
唉... 唔係話佢唔好, 咁我唯有放部份責任落只係二年級既學生度啦 .. 當然家長先係最大責任 ~~ 即係我啦 ...
其實三主科既老師都唔多合拍, 最正常都算係中文科 ...
點算呀, 又考試喇 ... 唉 ...
原帖由 嵐嵐21 於 11-3-24 18:07 發表

Hl,妳好,我個女讀2D班.
妳得閒多d入來留言la.

回覆 3# chingyiuma 的文章

喜事都唔應該攞學生黎做試驗品, 睇下佢地可唔可以自理呱 ... 我都無話可說 ...

B 班係黃老師, 呢個老師都幾有愛心嫁 .. ok 好 ...
哦 .. 原來係得一個大 x ... 明白 ...
but  ... b 班個係班主任, 你可想而知9 月到現在個班主任出現得兩個月倒, 英文老師又 .. 唉 ... 我唔想做第二個"唔明" 好似百彈斎主咁 ... 但事實淨係數學科車輪轉既代課老師都夠玩死 d 學生 ...學校今年應該唔好比佢做班主任住先丫嘛... 又唔係炒佢, 搵第個替班主任好過有時係 office o個d 小姐上黎睇住 d 學生無堂上呱 ...

原帖由 嵐嵐21 於 11-3-30 16:52 發表

yen_03 : 2D班主任唔係大X的.
B班是邊位老師教中文呢?我就幾喜歡教細女中文科那位何老師教la.   
‹ 上一主題|下一主題