用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇同學仔番緊迦南playgroup?
樓主: cornercheung
go

有冇同學仔番緊迦南playgroup? [複製鏈接]

原帖由 agnescheng 於 09-7-31 23:03 發表
迦南14個月大就可以報, 我囡囡13個月大.就快報得 . ~

我囡囡而+13.5個月大. 又係就快報得.

我剛剛返左九龍塘第一堂, 覺得麻麻地.......
D姐姐好似好趕時間下, 我個女未放玩具佢已經搶, 之後有個BB爬左出去, 佢地又話佢仲乜咁曳!! 快D返媽咪度, 我見到果個媽咪都幾冇癮下:;pppp:

原帖由 ist 於 09-8-10 02:27 發表
我剛剛返左九龍塘第一堂, 覺得麻麻地.......
D姐姐好似好趕時間下, 我個女未放玩具佢已經搶, 之後有個BB爬左出去, 佢地又話佢仲乜咁曳!! 快D返媽咪度, 我見到果個媽咪都幾冇癮下:;pppp: ...

To: IST,

唔好意思, 我想問問你, 你個bb而家幾大, 同埋你係咪上一三五class, 咁你由報名到今日上堂, 等左幾耐先通知你有位...因為我月頭報左名, 但報二四class, 報9月開始, 想知要等幾耐先有通知, 謝!!!

我仔歲半時讀左幾個月kimberley Rd Cannan playgroup, 我其實是貪放便唔使面試可今年9月讀N1...之後順利收我仔仲交埋$660留位費....
但最終我考慮到唔想佢坐校車而放棄了學位....讀了屋企附近的一間....想返轉頭覺得自己比較緊張及多此一舉....
講返cannan playgroup, 其實不錯, 由其唱遊我仔好鍾意, 是看到bb有進步, 有規律的....

原帖由 gigi1020 於 09-8-10 12:39 發表
我仔歲半時讀左幾個月kimberley Rd Cannan playgroup, 我其實是貪放便唔使面試可今年9月讀N1...之後順利收我仔仲交埋$660留位費....
但最終我考慮到唔想佢坐校車而放棄了學位....讀了屋企附近的一間....想返轉頭覺得 ...

其實係o家,我都覺得個女讀咗之后會學到規矩,因為第時返幼兒園都要o家啦,仲有我覺得D姐姐雖然係惡,但個個都好有愛心,仲有又會同你講你個小朋友發展係點,都唔錯。

我就同你唔同,我個女係考到幼兒園之后PG至收佢,所以對我嚟講無影響,不過我個女考到另一間學校,所以會俾佢讀另一間喇。

星期六班
14個月時入form15個月已經返得!!
不過可能今年入N1 小朋友已經唔再返同時果排又H1N1所以咁快有位......

原帖由 bvei 於 09-8-10 11:30 發表

唔好意思, 我想問問你, 你個bb而家幾大, 同埋你係咪上一三五class, 咁你由報名到今日上堂, 等左幾耐先通知你有位...因為我月頭報左名, 但報二四class, 報9月開始, 想知要等幾耐先有通知, 謝!!! ...

係咪18個月先番Eng的playgroup.  請問大家覺得點呀?

我幫女女報左二.四12:45果班, 剛剛通知有位, 9月開始返, 你報左幾點? 通知左你未?

原帖由 bvei 於 09-8-10 11:30 發表

唔好意思, 我想問問你, 你個bb而家幾大, 同埋你係咪上一三五class, 咁你由報名到今日上堂, 等左幾耐先通知你有位...因為我月頭報左名, 但報二四class, 報9月開始, 想知要等幾耐先有通知, 謝!!! ...

我報左9:15果class, 係呢, 你係幾時報架? 因我想知約要等多久? 謝!!!

原帖由 chimchim88 於 09-8-17 18:38 發表
我幫女女報左二.四12:45果班, 剛剛通知有位, 9月開始返, 你報左幾點? 通知左你未?
‹ 上一主題|下一主題