用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 優才書院賣物會 (7月5日)
go

優才書院賣物會 (7月5日) [複製鏈接]

醒目開學勳章

原文章由 edea 於 08-6-26 18:50 發表
請支持, 有空來我們1A班攤檔幫襯

唔該順便行埋過嚟 5D 班丫。

醒目開學勳章

原文章由 軍魁星 於 08-6-28 13:38 發表

你覺得我地會太受歡迎咩?  我地仲唸緊$50/3張 會唔會太貴, 唸緊要唔要減價或加送贈品.

你地覺得呢?  當然, 一切收費最後會全數捐給學校, 不會扣除任何開支. ...

我覺得 $50 / 3 張唔貴囉, 反正都係捐比學校, 我同亞仔都會過嚟捧場, 到時我好肯定你影相都影到手軟。

醒目開學勳章

原文章由 軍魁星 於 08-6-30 21:39 發表
再試燈, 叫澄澄側側地個頭, 右手托鰓, 佢托到好似牙痛咁.

軍女張相影得好靚呀, 到時同亞仔影會唔會有咁嘅效果架, 不過, 講明先亞仔唔會手托香鰓架!  

醒目開學勳章

原文章由 軍魁星 於 08-7-1 10:49 發表

效果會一樣既, 而且應該會有張床單做背景.

姿勢呢樣野就真係頭痛, 唔識叫人擺乜pose好, 話晒唔係做呢行, 以前影d職業model, 佢地自已識擺pose, 影相果個負責按shutter就得.  可以叫佢俾小小憂鬱, 跟住小小迷失,  ...

死喇! 又要憂鬱, 又要迷失, 即係點呀?   等我前一日叫佢練定先。

醒目開學勳章

原文章由 軍魁星 於 08-7-2 17:32 發表

有無童裝咖?  有就五件啦, 兩大三小, 我屋企人多.

價錢你話事啦.  我都係咁收人$50/3張囉.

等我買下廣告先,   我果班有全新 (未著過) 童裝喎, 雖然唔係好多件 (我冇記錯好似 4件短袖, 一件長袖), 得閒過嚟睇睇啦!

仲有亞軍 B 張相好 cute, 簡直電死人

醒目開學勳章

原文章由 軍魁星 於 08-7-2 20:27 發表

好, 行得開既一定來買.

我覺得阿B張證件相都好cute咖.

軍 B 仔真係好得意, 而軍仔就好有大哥風範

醒目開學勳章

原文章由 軍魁星 於 08-7-3 09:35 發表
阿B個樣同阿哥當年真係一模一樣, 不過大左就唔同晒樣喇.

亞仔 BB 個陣時係肥仔嘜嚟架, 大大下又係唔同晒樣

醒目開學勳章

軍朋友 :

你幫亞仔影果三張相收到喇! 影得好靚呀! 唔該晒! 但係我想將其中一張曬成相片, 我應該要點做呀?

醒目開學勳章

原文章由 軍魁星 於 08-7-10 10:00 發表

將個file save 落張牒度 (memory card 都得), 拿去晒相鋪晒就得.  請注意, 相的比例係3:2, 最好問問晒相鋪邊個size是3:2.  我上次d sample 係12R.  據說8R不是3:2, 12R就係3:2.

d色我較好左既, 你叫晒相鋪直出就 ...

唔該晒!

醒目開學勳章

原文章由 軍魁星 於 08-7-10 10:00 發表

將個file save 落張牒度 (memory card 都得), 拿去晒相鋪晒就得.  請注意, 相的比例係3:2, 最好問問晒相鋪邊個size是3:2.  我上次d sample 係12R.  據說8R不是3:2, 12R就係3:2.

d色我較好左既, 你叫晒相鋪直出就 ...

軍朋友 :

頭先我拎個 file 去晒相, 但係晒相鋪話我只可以曬 2R 同 3R, 唔可以晒大 size, 但係我想晒大 size 呀!
‹ 上一主題|下一主題