用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 代報第60屆校際音樂節
go

代報第60屆校際音樂節 [複製鏈接]

之前有媽咪PM過我話想我幫佢今年報校際,如果仲有需要嘅話請PM我,唔使客氣0家。
   0    0    0    0
Music is the art of thinking with sounds. –Jules Combarieu

When is the deadline and what information do I have to provide you?  Many thanks.

原文章由 kaka0814 於 07-9-23 23:39 硐表
之前有媽咪PM過我話想我幫佢今年報校際,如果仲有需要嘅話請PM我,唔使客氣0家。

我想報報校際可否幫我.please pm to me.

請問最細幾歲可以報?

原文章由 <i>babyhowie</i> 於 07-9-24 10:24 硐表
請問最細幾歲可以報?

好似冇限制0家喎~~
Music is the art of thinking with sounds. –Jules Combarieu

暫時收到的PM已作回覆,我的DEADLINE比較早,暫定於10月5日,因為這一年較忙,想早一點完成報名。

如果收不到我PM的請回覆。

我也想幫囡囡報校際, 可否幫我.please pm to me.
TKS!

hi,

我都想報校際,可否幫忙.

謝謝.

原文章由 flower168 於 07-9-26 00:34 硐表
我也想幫囡囡報校際, 可否幫我.please pm to me.
TKS!

kaka0814,

請問你有否小提琴Grade Two 211 及鋼琴Grade Three 108和109的琴譜.  如有的, 可否send比我.

原文章由aoj 於 07-9-26 21:28 硐表 kaka0814,

請問你有否小提琴Grade Two 211 及鋼琴Grade Three 108和109的琴譜.  如有的, 可否send比我.

我不會有鋼琴譜,因為我不是教鋼琴,至於小提琴譜你可以PM我。

暫時已回所有資料,如沒有收到,請再PM我。

請問有冇大提琴譜? 可否PM我

原文章由 kaka0814 於 07-9-26 22:43 硐表

我不會有鋼琴譜,因為我不是教鋼琴,至於小提琴譜你可以PM我。

請問有冇大提琴譜? 可否PM我

沒有,不好意思,我不拉大提琴哦!

kaka0814,

Please PM to me.  Thanks.

kaka0814:

你又出動做福人群啦  

記唔記得我呀 上年搵你幫囡囡報名獨唱組, 約你係九龍塘攞cert.個煩人呢! 我今年因囡囡已入小一, 已經透過學校報名, 所以, 今年應該唔使煩你啦!但第日有音樂上d問題, 可能都會再問你o家,
希望你唔好話我煩吓!

我要系到讚下你先得! 你真係bk既典範呀!
極之好好好好人呀!

原文章由 kaka0814 於 07-9-23 23:39 硐表

簽名被屏蔽

Hi, kaka0814

我巳將資料pm給您請代為報名, 我都想知報名後嘅程序呀 !
謝謝!

原文章由 shirley73a 於 07-9-28 13:20 硐表
hi~kaka0814,

我想知一般報名後嘅程序,收費同舉行嘅日期?? 請問如果小朋友自行揀1首歌嚟彈, 咁報名費應該比幾多呀?? 另到時使唔使要先進行面試同"西"選架?? sorry!! 咁多問題!! 請解答. many tkx!!   ...

原文章由 VICKYNG 於 07-9-28 11:51 硐表
kaka0814:
你又出動做福人群啦
記唔記得我呀
上年搵你幫囡囡報名獨唱組, 約你係九龍塘攞cert.個煩人呢! 我今年因囡囡已入小一, 已經透過學校報名, 所以, 今年應該唔使煩你啦!但第日有音樂上d問題, 可能都 ...

VICKYNG,
你好客氣就真啦,我反正都要報名,順手啫,好多人都因為個老師冇入會(或者係入唔到會啦)所以就要搵人幫手,反正我都去開咯,咪填多份FORM咁0者。冇乜難度。

shirley73a:
其實冇乜程序啦,PM我資料,俾左錢,我交好FORM會寄番收據俾你。到佢出左比賽目錄你可以自己上網睇,跟住去比賽,比賽時拎埋張收據,報親都有份去比賽0家啦。如果拎七十五分以上,下年七月初會有証書,所以放暑假前可以再PM我約你拎証書。就係咁簡單啦。

kaka0814,

Please check PM .  Thanks.

[ 本文章最後由 heha 於 07-10-3 11:02 編輯 ]

我暫時只收到三份資料:

1) flower168
2) heha
3) 晴晴的媽媽

我今個星期五deadline啦, 想早d, 因為今年實在太忙, 唔好意思, 如果要我幫手就要快啦。
‹ 上一主題|下一主題