用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生rejected, 唉
樓主: 寫我心中話
go

民生rejected, 唉 [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+寫我心中話+於+13-12-07+發表

原帖由 heydenbb 於 13-12-07 發表
我都係,之前有三間offer, 至差都係waiting, 今次衰到reject, 好hurt 囉!
雖然已經有offer,但第一間reject...有dd唔開心就一定有

引用:有些人真係好鐘意晒野,樓主晒野手法都係一

原帖由 nakimama 於 13-12-08 發表
有些人真係好鐘意晒野,樓主晒野手法都係一般,都不及(友)人在FB上將佢小朋友既所有名幼取錄信精心炮製成 ...
FB 全部都係自己親朋戚友,咁都算晒?做咗父母,好多時FB都係講子女發展嫁喇,好似D小姐post 新袋上FB咁之嘛

引用:係,辛苦晒啲細路,冇陰功,要向佢地致敬,

原帖由 KKCass 於 13-12-07 發表
係,辛苦晒啲細路,冇陰功,要向佢地致敬,要同啲大人一齊癲!

回覆:民生rejected, 唉

樓主,若大人不面對失敗,到時怎樣教小朋友在逆景中努力!

回覆 寫我心中話 的帖子

呢個就出問題了. 專業人士好牦忙,無時間照顧小朋.友.
我朋友两公婆,   1個doctor, 1個 solicitor.  個仔無間accept. !!!

DLOTWKT 發表於 13-12-13 11:58
回覆 寫我心中話 的帖子

呢個就出問題了. 專業人士好牦忙,無時間照顧小朋.友.

還有, 地址仲在 X臨天下, OK la 瓜. 咪又唔得 !

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題