用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 ^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 ...
樓主: janetngan2
go

^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 [複製鏈接]

我記得今晚約會喇,
我搞掂就會即刻過嚟,
等我呀!!!

哇,你哋都開始計劃緊年尾同下年既旅行喇,
真係羨慕C我喇!

啲到會真係好似好好味咁喎!
不過都要成二百蚊一個人呢!
QQ不如問吓你樓下UG嗰間fat angela,
啲野食都幾好味,
好似價錢都唔係好貴喎!

ballball你唔講我都唔知學校咁多蚊呀!
暫時好彩梁森都冇咩事!

[ 本文章最後由 patBmom 於 08-6-13 11:46 編輯 ]

naoch : Hi, 張餐單d野都幾好食喎 但我哋好似無咁多個小朋友喎 如果以人數,份量, 價錢比好似唔係咁抵
但如果大家都無問題就唔洗理我了, 因為有得玩我實無問題的

但大家介唔介意我有一個提議:
就係價錢方面淨係計大人不計小孩, 但大家想大約幾 一個好呢 ($150 - $200), 大家一齊比意見呀, 到時邊個訂就邊個出住先或大家入數比佢好呢

希望大家唔好介意我咁多意見啦

我贊成淨係計大人不計小孩, 我覺得Munch ga 價錢好似貴咗d

其實都係想小朋友一齊玩吓, 唔使太貴

以上係我個人意見, 但我會跟大隊呀 謝謝各位ga 安排

原文章由 MAYMAYNG 於 2008/6/13 11:48 AM 發表
但大家介唔介意我有一個提議:
就係價錢方面淨係計大人不計小孩, 但大家想大約幾 一個好呢 ($150 - $200), 大家一齊比意見呀, 到時邊個訂就邊個出住先或大家入數比佢好呢
去個人網頁睇吓有冇嘢要買, 如有可pm我代買。

簽名被屏蔽

咩 sweet呀, 都係我自己 plan 咋, 不過如果c6 有假, 都ok既, 因為佢都好鍾意去旅行

乜我地咁多人都係 11月結婚架, 好堯架

原文章由 DOROTHYFAN 於 08-6-12 20:31 發表

ballball : 好sweet呀.我c6彩我都傻,佢就嚟第一次去街去過邊都唔記得 況且第一次去過既地方全部執哂,想懷念下都唔得

我都覺得太貴, 都係諗住玩下, 吹下水, 平平地ok, 最好唔過 $100 位

日期: 7月13日(星期日)
時間: 2-5pm
地點: 將軍澳新都城二期會所 (港鐵寶林站)
出席:

1. QQ吉吉              1A + 1C + 1B (兩歲)
2. MAYMAYNG        2A + 1C + 1B (14個月)
3. JANET                1A + 1C
4. sweetman          1A + 1C
5. annie926            1A + 1C
6. Dorothy              2A+1C
7. patBmom           2A+1C
8.ballball411           2A+1C
9. hi_baby              2A+1C
10. naoch               1A+1C
11. Agnes & 晴晴    1A+1C
12. Michelcmy        2A+1C
:-P

QQ 我開唔到個2個呀, 你可唔可以就咁 copy出黎呀

原文章由 ballball411 於 08-6-13 13:12 發表
我都覺得太貴, 都係諗住玩下, 吹下水, 平平地ok, 最好唔過 $100 位

agree

同埋都係當tea, 等小朋友玩到咁上下有 d 嘢食.

Maymayng, Qma, patBmom, hi_baby,
啱啱先收到通知今晚要返學校開會, 預埋我去食嘢丫! 我pm電話俾你哋!
我要約6點先到.

原文章由 MAYMAYNG 於 08-6-13 11:20 發表
QQ,patBmon,hi_baby :

記得今晚又一城等呀 你哋大約幾點到呢和你哋想食咩呀, 我去搵位呀

簽名被屏蔽

仲咁有緣大家係04年生仔, d小朋友又同一問學校, 而家仲做埋朋友呀

原文章由 ballball411 於 08-6-13 13:10 發表
咩 sweet呀, 都係我自己 plan 咋, 不過如果c6 有假, 都ok既, 因為佢都好鍾意去旅行

乜我地咁多人都係 11月結婚架, 好堯架

簽名被屏蔽

Re: Party foods

totally agree all your opinions. I will just follow you no matter which catering service that you finally choose.
Let's take balance on the food quality and price.
哈哈笑容!!!!!!!!!!!!

MayMay,

食乜野都冇所謂, 應該係你最早到
到時我call你啦~

原文章由 MAYMAYNG 於 08-6-13 11:20 發表
QQ,patBmon,hi_baby :

記得今晚又一城等呀 你哋大約幾點到呢和你哋想食咩呀, 我去搵位呀

我都讚成只計大人錢~
至於到會就希望搵間平.靚.正啦(唔該晒q媽)

hi~
你地有冇上學校個網, 睇"超人爸爸"呀?
唔知點解唔可以download save?

好彩你講一講咋,我都唔記得上去睇,thanks
我岩岩入去睇無問題禾,你再試下~
睇見全部小朋友一齊唱+做埋動作好好笑又得意

原文章由 hi_baby 於 08-6-13 16:17 發表
hi~
你地有冇上學校個網, 睇"超人爸爸"呀?
唔知點解唔可以download save?

janet,

我用500k黎睇係可以睇到, 不過想下載就彈左呢句野出黎

ERROR: File not found. USE force-download.php?file=filepath
我個囡響前排, 好搞笑~~~
個個小朋友都好投入!!

hahhaa...... 真係比你激死

janet, 我拎到蚊膏啦, 多謝曬你

原文章由 QQ吉吉 於 08-6-13 14:44 發表

諗諗下我係11月擺酒架喎 (3月註冊), 算唔算呀!?
‹ 上一主題|下一主題