用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 智能評估 剛收到皮紋測試報告
樓主: fcbttkw
go

剛收到皮紋測試報告 [複製鏈接]

其實皮紋測試係咩嚟?? Could u pls. send it to me or post it on here?
e-mail:  [email protected]

pls pm me the information..thank you

pls pm me the information..thank you

Please pm me the information.  Thanks a lot!

Please pm me the information.  Thanks a lot!

my e-mail add hk[email protected]  

原帖由 fcbttkw 於 08-8-4 19:10 發表
我開頭都好質疑皮紋測試可信性!上月某皮紋測試中心在阿仔間幼稚園開講座,咪出於好奇去聽囉;佢地即場搵個家長和小朋友取樣做一個簡單測試,結果個家長話都幾準喎!咁我出於好奇和質疑之下即場叫阿仔做取樣。結果剛 ...

can you send me the information at [email protected]?  Thanks a lot!

可否給pm我這家測試中心的資料 : 名稱/電話/地址/price,thanks.

Would you please PM the details to me?  Thank you!

我個女上星期做咗. 其實都只係一 d 教材公司搞的. 做完 test 出結果.話比你聽小朋友邊方便 ok , 邊方面要唔 ok. 跟住就會 sale 你買佢地套教才. 如果大家有時間陪小朋友玩就不防買. 當然我冇買啦. 我在坊間買咗了同佢地差唔多的. 我買$xxx (三個位) 佢地賣成$xxxx-x (4-5個位). 當然唔係原全一樣. 同一樣只係大家都係英文呢!我唔係有$家庭亦係放工先有時間陪呀囡,假期出街.係冇太多時間同呀囡玩果隻. 所以在坊間買 d 數佰元的返來試吓. 如果小朋友冇興趣都唔會咁肉赤嘛. 我朋友買咗套同我一樣都要$7xx. 我上網 search 都係買$5xx. 差2佰. 我呢個朋友亦做過呢個指皮紋測試. 佢話測試後 d sale 圍住咁濟係咁叫佢買. 介紹最平果套都要成8仟幾. 一個sale 唔得出動多一個再唔得黎多個. 搞到佢好驚. 個 sale 仲話佢個囡咁 like 應該買套比佢返去玩. 我同朋友講你應答番佢~我小朋友咁鍾意玩你應送一套比佢返屋企玩嘛. 佢話當時的情形係好驚心都亂晒. 所以大家買教材時都要冷靜 d . 唔好比呢 d 情形嚇親.

回覆 1# linglingng 的文章

linglingng, 我兩個小朋友11尾都做左, d sales 係有sell d 教材, 我都覺得好貴, 要成5位數字. 所以最尾都無買. d staff d 態度都 ok, 當然無買係有 d black face 啦. 不過, 你覺得個 report 準吾準?

原帖由 linglingng 於 09-12-9 17:02 發表
我個女上星期做咗. 其實都只係一 d 教材公司搞的. 做完 test 出結果.話比你聽小朋友邊方便 ok , 邊方面要唔 ok. 跟住就會 sale 你買佢地套教才. 如果大家有時間陪小朋友玩就不防買. 當然我冇買啦. 我在坊間買咗了同 ...

你係咪去"天材社" 做?

pls PM me for the details... thanks~~

原帖由 fcbttkw 於 08-8-4 19:10 發表
我開頭都好質疑皮紋測試可信性!上月某皮紋測試中心在阿仔間幼稚園開講座,咪出於好奇去聽囉;佢地即場搵個家長和小朋友取樣做一個簡單測試,結果個家長話都幾準喎!咁我出於好奇和質疑之下即場叫阿仔做取樣。結果剛 ...

原帖由 linglingng 於 09-12-9 17:02 發表
我個女上星期做咗. 其實都只係一 d 教材公司搞的. 做完 test 出結果.話比你聽小朋友邊方便 ok , 邊方面要唔 ok. 跟住就會 sale 你買佢地套教才. 如果大家有時間陪小朋友玩就不防買. 當然我冇買啦. 我在坊間買咗了同 ...

死啦....今日有個Sale打電話來....我應承去做....

我最怕係人死纏難打叫人買野......

我都係推左去先....

本來想純粹去做測試....都係唔去隱陣些...

我驚唔買野唔比人走咪閉.....

醒目開學勳章

Hi,很久沒有上網了!你地有咩想知請PM我,我得閒都會check PM!
而且我都希望一些做咗測試嘅朋友分享吓!你地都覺得準確嗎?

Thank you!

fcbttkw :

見前面媽咪講, 有D中心做完皮紋檢測要SALE買教材架? 係咪一間間咋! 想問你做個間有無類似既野發生??

原帖由 fcbttkw 於 10-1-7 13:21 發表
Hi,很久沒有上網了!你地有咩想知請PM我,我得閒都會check PM!
而且我都希望一些做咗測試嘅朋友分享吓!你地都覺得準確嗎?

Thank you!

我覺得準lor.

醒目開學勳章

我囝囝做嗰間好似冇嘢賣播!
原帖由 stephanielum 於 10-1-7 16:32 發表
fcbttkw :

見前面媽咪講, 有D中心做完皮紋檢測要SALE買教材架? 係咪一間間咋! 想問你做個間有無類似既野發生??
‹ 上一主題|下一主題