用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 沙田英藝
樓主: Pmother
go

沙田英藝   [複製鏈接]

因為新校,真係唔知好唔好,不過起碼九龍塘分校好,都係博運氣,我都頭痛緊,始終學費貴!

引用:其實我都想知呢間好唔好?唉佢都收左我個仔

原帖由 ACheungPS 於 12-11-26 發表
其實我都想知呢間好唔好?唉佢都收左我個仔,但下午班咋!而我個又係細b真係無咩選擇,都唔知點算!

...
更正應該係無其他選擇。。

引用:因為新校,真係唔知好唔好,不過起碼九龍塘

原帖由 misscoco 於 12-11-26 發表
因為新校,真係唔知好唔好,不過起碼九龍塘分校好,都係博運氣,我都頭痛緊,始終學費貴! ...
係,學費都係一個問題!聽講都座五望六!但我諗我都會交左留位費先,因我極大機會呢個係唯一選擇!

回覆:ACheungPS 的帖子

但我有聽過係四千咗近,如果五六千就真係要諗諗

回覆:沙田英藝

Interview個日有個老師話4xxx.....

佢會年年加價的!!

回覆:沙田英藝

回復 ACheungPS 的帖子

坐5望6係 Kln Tong Campus 價錢, Shatin around $4,XXX

回復 Goodway 的帖子

thx, 希望就算加價都唔好咁貴便好了!

回覆:ACheungPS 的帖子

前日收信今日先開,沙田英藝收咗囝囝全日國際N1,11月30之前要交留位費。 問咗學費 around $6000-$7000。

引用:我問國際班學費係4千頭既...九龍塘先係6-7

原帖由 candylove111 於 12-11-26 發表
我問國際班學費係4千頭既...
九龍塘先係6-7千
係唔係全日呀?

candylove111  半日  發表於 12-12-3 17:34

i asked the principal of tai po school on the interview day, she said, very likely for am class & pm class, the sch fee will be around $4K-$5K; while for full day class, the course fee will be around $6-7K.

今朝打去問沙田果間, 佢地話仲接受full day, am/pm half day application. 仲叫我而加可以入紙申請.

回覆:winlui 的帖子

嘩!收生不足?

回復 iantse26 的帖子

敢真係唔知呀!

the taipo prinical told me only pm class and full day class has capacity, am class is full already. maybe there are some withdrawal cases lar...

引用:今朝打去問沙田果間,+佢地話仲接受full+day

原帖由 winlui 於 12-11-26 發表
今朝打去問沙田果間, 佢地話仲接受full day, am/pm half day application. 仲叫我而加可以入紙申請. ...
應該得返pm  ,如果直接講應冇人apply,咪仲講有am囉

我收到am offer 啦~~好開心呀!!終於有一個offer啦~

引用:我收到am+offer+啦~~好開心呀!!終於有一個o

原帖由 manley_ho 於 12-11-26 發表
我收到am offer 啦~~好開心呀!!終於有一個offer啦~
恭喜哂!輕鬆面對反而仲好,我之前都好緊張,直至見到我老公由選校報名、陪小朋友面試,都表現得毫無壓力,我都學識咗放鬆,咁好彩又畀佢考到。

‹ 上一主題|下一主題