用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問荃灣仁濟幼兒園好嗎???比點意見la(part 4) ...
樓主: 雋雋B
go

請問荃灣仁濟幼兒園好嗎???比點意見la(part 4) [複製鏈接]

Re: 請問荃灣仁濟幼兒園好嗎???比點意見la(part 4)

good morning......

醒目開學勳章

Re: 請問荃灣仁濟幼兒園好嗎???比點意見la(part 4)

雋雋B

Morning

早晨

tobimom,fungyee,
上星期六我見到tobi呀,我問佢仲認唔認得我呀?佢話唔認得囉.

醒目開學勳章

雋雋B

可能個陣人多, 佢卦住玩乍,
你應該提下佢, 話聖誕節媽咪帶佢去玩, 咪有幾個姨姨 & 小朋友既 , 你話埋比佢聽, 你送左 puzzle 比佢r ma, 你咁講, 佢記得架, 因為佢而家係屋企做功課, 都係用緊fungyee 送個盒顏色筆, 佢記得邊個送

雋雋B 寫道:
tobimom,fungyee,
上星期六我見到tobi呀,我問佢仲認唔認得我呀?佢話唔認得囉.

雋雋B,
係咩? 我見唔倒Tobi 既?  

TobiMom
可能佢真係卦住玩呀,因為岩岩佢地要排隊到另一問課室好似要玩遊戲咕war....甘咪當唔識我囉,不過係未佢諗諗下好似又有少少印象甘.....不過都係講唔出..

fungyee
你都無點出去玩,梗係見唔倒啦........我都無乜聽講座,全程係出面同雋b玩咋...

TobiMom 寫道:
雋雋B

可能個陣人多, 佢卦住玩乍,
你應該提下佢, 話聖誕節媽咪帶佢去玩, 咪有幾個姨姨 & 小朋友既 , 你話埋比佢聽, 你送左 puzzle 比佢r ma, 你咁講, 佢記得架, 因為佢而家係屋企做功課, 都係用緊fungyee 送個盒顏色筆, 佢記得邊個送

TobiMom,
咁Tobi 咪記得我囉!     

雋雋B 寫道:
fungyee
你都無點出去玩,梗係見唔倒啦........我都無乜聽講座,全程係出面同雋b玩咋...

雋雋b,
我想放低謙謙係果樹玩架, 佢唔肯呀, 老師一張開手想抱謙謙去玩, 佢已經攬到我實一實, 仲大喊添呀, 你話咁樣佢點返學oY!

醒目開學勳章

雋雋B

咁  雋B 咪玩得好開心 ?

醒目開學勳章

fungyee

佢記得有 3 個帶眼鏡既 ee lor  

fungyee
雋b咪又係一樣,你都有見我係甘走出走入架,就係雋b見我唔係樹又大聽喊,我係樹果陣玩得好地地架,但一行開就唔掂囉..我都擔心緊點算好,不過 Ms. MOK 好好人架,應該唔係擔心,佢話唔係擔心,到返學果陣好快就會習慣囉.   

TobiMom
有我係樹佢咪好開心囉,但我行開左就拆天囉..   

TobiMom 寫道:
fungyee

佢記得有 3 個帶眼鏡既 ee lor  

TobiMom,
係喎, 雋雋B, lovelymom & 我都係帶眼鏡...   

雋雋B 寫道:
fungyee
雋b咪又係一樣,你都有見我係甘走出走入架,就係雋b見我唔係樹又大聽喊,我係樹果陣玩得好地地架,但一行開就唔掂囉..我都擔心緊點算好,不過 Ms. MOK 好好人架,應該唔係擔心,佢話唔係擔心,到返學果陣好快就會習慣囉.   

雋雋B,
希望係啦, 我係入便聽講座都好似無聽過咁, 因為謙謙成日係樹搞搞震呀, 激c 我啦!  

醒目開學勳章

fungyee

Tobi 既意思咪就係講你 , lovebbmom , 雋雋B 三個帶眼鏡既 ee lor  

fungyee
乜你都無點聽呀?? 我仲諗住唔知問你tim.

TobiMom
係喎,我地三個都係帶眼鏡喎.
TobiMom 寫道:
fungyee

Tobi 既意思咪就係講你 , lovebbmom , 雋雋B 三個帶眼鏡既 ee lor  

雋雋B 寫道:
fungyee
乜你都無點聽呀?? 我仲諗住唔知問你tim.

雋雋b,
我分唔倒心做咁多野呀, 好彩個friend 係樹聽下囉, 件餅好似係度魂遊咁, 激c !
我個friend 話你瘦呀! 唔好減肥啦!
‹ 上一主題|下一主題