用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 ...
樓主: eyan
go

追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 [複製鏈接]

原文章由 eyan 於 07-8-9 12:35 發表
追討泳會行動4~更新事項09/08/2007

昨晚未有出席既苦主請留意:
未有到消委會登記個案既苦主,請盡快連絡消委會既職員,佢地會有人跟進,如未能即時接聽電話,請各苦主留言錄音,消委會有關既工作人員會盡快跟進. ...

eyan, 唔該晒!!

醒目開學勳章

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-9 12:39 發表

CODYMOTHER,
下......原來係...CODYFATHER...攪計.....甘唔該你....幫幫手.....同我打獲佢..... 豈有此理....我地D靚太開會....幾時到男人搭咀架... :chai ...

QC,
佢睇唔到"靚太" 定係"幾時到男人搭咀架... "呀

原文章由 MonAnson 於 07-8-9 12:38 發表
我地昨日交表, 我排到9/24, 有D排到9/27

請問法官係吾係姓周?

醒目開學勳章

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-9 12:44 發表

EYAN,
甘....唔該...你記得將支人參同雪蓮...單掛號...寄去我屋企WOR....

QC,

由於資源緊張,你自己搵住條參含住先,再自己走去天山搵雪蓮,你返黎之後就於回港後12小時內以單掛號形式將個Invoice寄到我或eyan舍下,否則一概不會受理。

而有關費用我們會扣除$14.4的單掛號郵寄費用,於收到你張Invoice後的千年內用支票
以單掛號形式郵寄去給你。請緊記向我們更新你的地址。

[ 本文章最後由 bobomami 於 07-8-9 13:07 編輯 ]

原文章由 bobomami 於 07-8-9 13:00 發表

QC,

由於資源緊張,你自己搵住條參含住先,再自己走去天山搵雪蓮,你返黎之後就於回港後12小時內以單掛號形式將個Invoice寄到我或eyan舍下,否則一概不會受理。

而有關費用我們會扣除$14 ...

bobomami,
你c啦.....以上條款...好似係...亞天x泳會專用架....因住人地發律師信比你...告你侵權呀....:tongue: :tongue: :tongue:

醒目開學勳章

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-9 13:05 發表

bobomami,
你c啦.....以上條款...好似係...亞天x泳會專用架....因住人地發律師信比你...告你侵權呀....:tongue: :tongue: :tongue:

QC,

我們是於資詢法律意見後才作出此項安排及通告,不便之處敬請原諒。

原文章由 bobomami 於 07-8-9 13:11 發表

QC,

我們是於資詢法律意見後才作出此項安排及通告,不便之處敬請原諒。

我今日吾收信,你聽日打個電話黎問下我收吾收信先啦.

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-9 12:44 發表

EYAN,
甘....唔該...你記得將支人參同雪蓮...單掛號...寄去我屋企WOR....

--------------------------------------------------------------
Hi QC

我一定會打佢

Sorry

醒目開學勳章

原文章由 CodyMother 於 07-8-9 13:47 發表

--------------------------------------------------------------
Hi QC

我一定會打佢

Sorry

QC,

打在CodyFather,痛在CodyMother心呀
算吧啦

原文章由 bobomami 於 07-8-9 14:06 發表

QC,

打在CodyFather身,痛在CodyMother心呀
算吧啦   

BOBOMAMI,CODYMOTHER,
為免CODYFATHER痛在身,CODYMOTHER痛在心....本人QC現向CODYFATHER追討心靈受傷的賠償,索償金額為HK$10,000-現本人將授權CODYMOTHER為受權人,受權人可代收該筆款項及擁有行使權........CODYMOTHER....甘會唔會好D呀....

醒目開學勳章

Ha Ha...... 我剛發現公司有人同我地一樣.....天X水魚

醒目開學勳章

QC/eyan,

點樣可以加d 圖片係個留言下面呀 我整唔到

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-9 16:12 發表

BOBOMAMI,CODYMOTHER,
為免CODYFATHER痛在身,CODYMOTHER痛在心....本人QC現向CODYFATHER追討心靈受傷的賠償,索償金額為HK$10,000-現本人將授權CODYMOTHER為受權人,受權人可代收該筆款項及擁有行使權...... ...

-------------------------------------------------
Hi QC

好貴呀HK$10000,比次機會,Codyfather $ 即係我既 $,

.

Sorry

我既$$$$$$$

[ 本文章最後由 CodyMother 於 07-8-9 20:27 編輯 ]

醒目開學勳章

原文章由 CodyMother 於 07-8-9 20:21 發表

-------------------------------------------------
Hi QC

好貴呀HK$10000,比次機會,Codyfather $ 即係我既 $,

.

Sorry

...

CodyMother,

QC將授權CODYMOTHER為受權人,受權人可代收該筆款項及擁有行使權...... ... CodyFather HK$10,000 = give CodyMother

原文章由 bobomami 於 07-8-9 20:59 發表

CodyMother,

QC將授權CODYMOTHER為受權人,受權人可代收該筆款項及擁有行使權...... ... CodyFather HK$10,000 = give CodyMother

-------------------------------------------------------------
Hi Bo bo / QC

thanks

我想請問係咪所有上星期日到旺角警署報案(即留咗聯絡資料)都會收到警察電話呢?因為我到今日都仲未收到電話呀!

原文章由 CodyMother 於 8/9/07 22:35 發表

-------------------------------------------------------------
Hi Bo bo / QC

thanks

佢真械灰獨個打電化咩 禾刀毛喎 qc李有毛bon禾包剪架 水5水禾親自去一趟呀
原文章由 小花姨 於 07-8-9 23:52 發表
我想請問係咪所有上星期日到旺角警署報案(即留咗聯絡資料)都會收到警察電話呢?因為我到今日都仲未收到電話呀!

原文章由 ringoivy 於 07-8-10 09:32 發表
佢真械灰獨個打電化咩 禾刀毛喎 qc李有毛bon禾包剪架 水5水禾親自去一趟呀   

各位,
如果你曾經留左電話及天xi.d比我ge苦主....我就一定比左警方....但你地知啦....因今次...實在人數太多啦.....你地一定要耐心等候......

咁禾當薯尾留電化比李呀 只械李之禾電化之嘛 咁禾使5使包啫
原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-10 09:37 發表

各位,
如果你曾經留左電話及天xi.d比我ge苦主....我就一定比左警方....但你地知啦....因今次...實在人數太多啦.....你地一定要耐心等候......

我星期一已經收到警方重案組電話,佢打來主要問左我一d資料,真係唔晒該你QC

我想問我另外有3位朋友,冇留到電話比你及警方,係咪都要CALL番重案組
‹ 上一主題|下一主題