用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 樹精復仇區
樓主: miriam
go

樹精復仇區 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

fionakong2008 發表於 15-7-7 12:45
唔係㗎,個個就算有自己專項都好,每年陸運、學界都走哂出黎玩田徑幫手,總之入藍社入藍社,你女咁勁,幫藍 ...
要睇學校點編啵, 入到藍社有你地仔女照住會好好多
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:Quote:fionakong2008+發表於+15-7-7+12:16+

原帖由 miriam 於 15-07-07 發表
我囡係跆拳入架, 無操田徑喇.

考體能時跑 800m 要 4 分幾鐘, 我都呆晒點解慢左咁多.
我女當日有睇你地跑

引用:Quote:KT0603+發表於+15-7-7+12:27+但妳囡

引用:Quote:原帖由+fionakong2008+於+15-07-07+

原帖由 KT0603 於 15-07-07 發表
咁我自己知自己事,差幾年入「伍」嘛。
哦,嗰隊伍,我已成為資深會員

回覆:樹精復仇區

醒目開學勳章 王國長老

fionakong2008 發表於 15-7-7 12:46
我女當日有睇你地跑
佢跑開 200m 同接力.

一開始玩快放當左跑 200m 咁, 跑到中段無晒氣, 我幾想 "中" 佢丫.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

KT0603 發表於 15-7-7 12:46
我意思係,抬拳好似唔係體育學會(校隊),所有P.R.生必須入一項校隊。例如空手道不是校隊是學會,又例如武 ...

• 校隊

"有待更新 , 請稍後再瀏覽 "

校網無得睇添................

醒目開學勳章 王國長老

fionakong2008 發表於 15-7-7 12:48
哦,嗰隊伍,我已成為資深會員
過多幾年我會入 "伍"

派華英都叫衰咗,小心出街俾人打^_^

回覆:stanleysham 的帖子

華英B1好學校嚟!咁都唔開心?

引用:Quote:fionakong2008+發表於+15-7-7+12:48+

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+15-07-07+發表咁我

引用:Quote:KT0603+發表於+15-7-7+12:46+我意思

引用:親愛的樹精,請你今晚黎揾我報仇啦,我好衰

原帖由 silvia_ng 於 15-07-07 發表
親愛的樹精,請你今晚黎揾我報仇啦,我好衰,之前印左十份portfolio, 好多間學校既form.  今日得知入到自行 ...
我都准備了5Sets叩門資料,而家都用唔著了。

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+15-07-07+發表咁我

引用:回覆+stanleysham+的帖子 1.+喇沙+2.+華英

原帖由 johnmamama 於 15-07-07 發表
回覆 stanleysham 的帖子

1. 喇沙 2. 華英
華英都有10優狀元,祝叩門成功

上主是我的牧者, 我實在是一無所缺。
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁,
還使我的心靈得到舒暢。
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途.....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰舒暢.......
在我一生的歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離,
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日。

引用:Quote:原帖由+fionakong2008+於+15-07-07+

原帖由 KT0603 於 15-07-07 發表
妳有大囡快升大學,又生性讀書又叻,我隻仔仲有排養
你咁講個個都知我老at at 喇

miriam 發表於 15-7-7 07:59
我囡入左體藝喇
都話你女一定得架啦~~~

恭喜晒

回覆:miriam 的帖子

呢張帖個名好有趣啊!
回想呢一年,為左報名填表,又寫又刪又撕又重印,我都用左唔少

回覆:樹精復仇區

‹ 上一主題|下一主題