用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 11中西區派得好嗎?
樓主: 法子
go

11中西區派得好嗎? [複製鏈接]

Re: 11中西區派得好嗎?

謝謝大家的資料, 今早打了多個電話問學校有無"入學簡介會"比九月申請入學的小朋友, 十間有九間都話無, 好難攞資料, 唉!

另外, 呂明才程度如何, 功課多唔多架, 好少有人提起, 但又好似唔差, 有無comments.

請問11區嘅小學係咪全部都好ga? 有冇差的? 係邊間呀?
:-D  :-)  :-P 笑口常開

wowwow,
潮商.....差   

呂明才聽講都ok架,係冇st peter 咁多人揀;地點又入d law..

up up up

I target at sacred heart & St. Stephen Girls.  But have not seen much discussion here.  Please share your views.

Hello,大家好
其實我唔知点計分
我有個大仔,父母唔係校友,不是天主教禱,但是細女05年9月要選小一學校, 佢讀緊SHCK幼稚園,如果我選下午班小學部,機會很微嗎?上午班私校是否通常都收番。可唔可以比d意見!  
[img align=left]http://hk.geocities.com/ps14202002/icon.html[/img]
‹ 上一主題|下一主題