用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小一結果-邊個會12點上網check?
樓主: iloveyoub4
go

小一結果-邊個會12點上網check? [複製鏈接]

Re: 小一結果-邊個會12點上網check?

sandylaw

唔該曬,指出錯處

係咪每間學校都會發信呢? [/quote][/quote]

唔係有交回郵信封就一定有信收架,有學校會在暑假用個回郵信幫寄番d出世紙副本,住址証明俾番你架[/quote]

exactly一樣.....唔知會唔會update呢
YuYuMother 寫道:
[quote]
yinmandy 寫道:
hi  iloveyoub4 & all

呢半個鐘咁耐ge我沖埋涼 tim law

me too....而家就係好緊張咁"捕"住部電腦, 不斷check住學校個網頁.

不過我估今晚都未必有得睇, 事關當日交完表學校派左張通告, 話20/11 9 am可以去學校或上學校網頁check, 所以我估要聽朝先睇到.

Anyway, 橫掂訓唔著, 12 am即管睇下有無啦!! [/quote]

唔好意思, 多口問句....我IT好渣, d學校點樣可以係0:00 am upload d 資料上網, 係咪係之前set定instruction?  

其實都唔知12點係咪真係有得睇

Yingmom 寫道:
其實都唔知12點係咪真係有得睇

係呀, 真係未必有得睇.....不過差半個鐘唔夠, 等多陣啦~~~

YuYuMother

我都係咁話啦橫掂訓唔著, 12 am即管睇下有無囉

sandylaw

咁又係,不過都係唔死心咁囉,睇左未update既話先肯訓呢

sandylaw 寫道:
[quote]
iloveyoub4 寫道:
sandylaw

咁會唔會大部分學校會係12點update呢?

[quote]
上年大女大抽獎我都係12點在校網睇到
[/quote]

間間學校都唔同,教統局話要20號之後先公佈,正常既應該要過左12點先可update,但並唔係好多學校會咁做,所以大家不要抱太大期望,如果12點都睇唔到既話,就早些訓,明天先去學校睇吧 : [/quote]

YuYuMother

我都係it好渣,都有諗過呢個問題呀

實有方法嘅
唔知點解我直覺我一陣間有得睇呢
可能我見到個瀏覧人數向上升呱
YuYuMother 寫道:
唔好意思, 多口問句....我IT好渣, d學校點樣可以係0:00 am upload d 資料上網, 係咪係之前set定instruction?  

YuYuMom,

Yes, we can set the exact time you want to post the information and even to set who can see the particular message.

Good Luck
:

我都覺得學校網頁個訪客人數升得好快   

iloveyoub4 ,

我同你一樣, 不其然個心開始緊張.... :-|

岩岩check左[size=x-large]重未有呀     

naivemom 寫道:
YuYuMom,

Yes, we can set the exact time you want to post the information and even to set who can see the particular message.

Good Luck
:

Thanks ~~~~  

各位

ready個number未呀......11:47

ready 左啦...亞仔就好啦, 不知訓得幾'林'....

你們揀的都係名校嗎?or區內受歡迎小學呀?

講下第二個話題,時間會過得快些

哎呀~~ 我無攞份copy出黎呀!! 我地報間學校係有number & name, so 我估剩係對名OK啩~~~ 好懶添!!  

你們揀的都係名校嗎?or區內受歡迎小學呀?

講下第二個話題,時間會過得快些

區內受歡迎小學  

bebe1217 寫道:
ready 左啦...亞仔就好啦, 不知訓得幾'林'....

上年阿女有結果時,我老公又係訓到成隻豬咁 ,見到阿女個號碼時,就係咁打我老公,打醒佢叫佢幫我對下有冇錯,我果刻要對好多次先敢相信自己對眼睛呀
‹ 上一主題|下一主題