用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘樂基揮手區
樓主: phonengan
go

九龍塘樂基揮手區 [複製鏈接]

引用:雖然知道機會好微,但都整到我心掛掛! +

原帖由 sunshine_820630 於 14-01-08 發表
雖然知道機會好微,但都整到我心掛掛!
剛剛打去學校問,又話10号先寄出,咁要下星期先收到。真奇怪,成日個答覆都唔一樣。早幾日問又話10号都收唔到信就打返去問,而家又.........

Babybaby2011 發表於 14-1-8 10:06
剛剛打去學校問,又話10号先寄出,咁要下星期先收到。真奇怪,成日個答覆都唔一樣。早幾日問又話10号都收唔 ...
其實網頁都寫明:
面試結果於二零一四年一月十日前以郵寄方式通知家長。如二零一四年一月十五日後仍未收到面試結果之通知,可致電本校查詢。

各位太心急喇...

回覆:九龍塘樂基揮手區

等緊佢結果先去york交留位費,快d啦唔該

引用:等緊佢結果先去york交留位費,快d啦唔該 +

原帖由 noviasobb 於 14-01-08 發表
等緊佢結果先去york交留位費,快d啦唔該
10/1己有清單,心急的就當日下午打去問吧

引用:Quote:原帖由+noviasobb+於+14-01-08+發表

原帖由 wingchun1083 於 14-01-08 發表
10/1己有清單,心急的就當日下午打去問吧
我估就算10號打去學校問,學校唔會講,個個都打電話問,學校好唔得閒

其實係咪真係10 號先寄信,唉。 如果真係10 號先寄,我住果區要星期一先收到

引用:Quote:原帖由+sunshine_820630+於+14-01-08

原帖由 Babybaby2011 於 14-01-08 發表
剛剛打去學校問,又話10号先寄出,咁要下星期先收到。真奇怪,成日個答覆都唔一樣。早幾日問又話10号都收唔 ...
哎呀又要再等等等等...

聽人講九龍塘樂基只收兄弟姐妹,interview只係做show, 係咪真?

引用:聽人講九龍塘樂基只收兄弟姐妹,interview

原帖由 charmmyblue 於 14-01-08 發表
聽人講九龍塘樂基只收兄弟姐妹,interview只係做show, 係咪真?
唉!等到好心急呀
我囡囡表現很好的,希望有機會入到啦!
坦白說,兄弟姊妹一定有優勢的

引用:Quote:原帖由+charmmyblue+於+14-01-08+發

原帖由 Princess0083 於 14-01-08 發表
唉!等到好心急呀
我囡囡表現很好的,希望有機會入到啦!
坦白說,兄弟姊妹一定有優勢的
你囡囡係大B嗎?你好似有沙田樂基offer? 我仔當日表現一般,坐得好边,做指令俾人遮住左,老師都睇唔到

唉~~話唔緊張就假~每日睇住大家睇下有無新消息~日日都check 住個信箱~~
明知機會太大~但總是存有一絲希望~祝大家順利過關~齊齊報喜~~

回覆:isoalc 的帖子

我同你一樣都係坐最邊,重係計分老師隔離添,不過bb唔肯做指令,仲一手推開我添方死老師睇唔到咁

今日都9號了,唔通真係10號先寄信

除左預留位,先收5拾幾6拾個,都要等敢耐。
星期四六合彩會開彩,不知樂基今天開晤開彩?

引用:除左預留位,先收5拾幾6拾個,都要等敢耐。

原帖由 phonengan 於 14-01-09 發表
除左預留位,先收5拾幾6拾個,都要等敢耐。
星期四六合彩會開彩,不知樂基今天開晤開彩? ...
我諗兄姊位預留多過一半。

回覆 BostonRedSox 的帖子

得4拾

希望快d 開彩啦! 聽聞有上樂基星期六playgroup 的,會大d機會有offer. 真的嗎?

回覆 isoalc 的帖子

唔出期,唔係點叫人上PG

引用:希望快d+開彩啦!+聽聞有上樂基星期六playgr

原帖由 isoalc 於 14-01-09 發表
希望快d 開彩啦! 聽聞有上樂基星期六playgroup 的,會大d機會有offer. 真的嗎?

...
Baby can only join the playgroup at 18 months. We wanted to let before interview day but we can't as my baby was only 15 months. So, it is not fair if the enrollment criteria likes this.

引用:希望快d+開彩啦!+聽聞有上樂基星期六playgr

原帖由 isoalc 於 14-01-09 發表

...
兄弟姊妹有優先就吾出奇,但連Playgroup 都優先......咁真係所餘無幾

‹ 上一主題|下一主題