用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小一結果-邊個會12點上網check?
樓主: iloveyoub4
go

小一結果-邊個會12點上網check? [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 小一結果-邊個會12點上網check?

我報果間冇得上網check,只會寄信

唔知十二點會唔會有結果睇呢??

不過我bb 得15分, 都係抱住買六合彩心態...
有就好開心...唔得都係預左!!!!

其實係一家四口子

iloveyoub4,

我都係報左兆強, 德田個間, 不過我好慘, 要等到聽朝先check得, 因為我張form留左係公司, 唉, 我而家好眼訓, 但又訓唔著, 最慘又無得check wor, 雖然都知得15分無行gar la, 都希望有奇蹟出現ma

hoganmama

旭了

我o米又係,鬼叫自己無分咩.......唉,12點點解好似咁耐咁架.

旭了 寫道:
唔知十二點會唔會有結果睇呢??

不過我bb 得15分, 都係抱住買六合彩心態...
有就好開心...唔得都係預左!!!!

上年大女大抽獎我都係12點在校網睇到,今年細妹自行分配我都會等到12點睇睇,雖然都知道實收 ,但都係要睇清楚先訓得著

hoganmama

yeah,我都係報左兆強, 德田個間,又係得15分,又好似你咁囉都希望有奇蹟出現ma

hoganmama 寫道:
iloveyoub4,

我都係報左兆強, 德田個間, 不過我好慘, 要等到聽朝先check得, 因為我張form留左係公司, 唉, 我而家好眼訓, 但又訓唔著, 最慘又無得check wor, 雖然都知得15分無行gar la, 都希望有奇蹟出現ma

hoganmama
該用戶已被刪除

係呀~~~

雖然知道機會好微, 但仲心存希望....唉~~~真係好難過! 希望快d知結果啦!!

hi  iloveyoub4 & all

呢半個鐘咁耐ge我沖埋涼 tim law

sandylaw

咁會唔會大部分學校會係12點update呢?

sandylaw 寫道:
上年大女大抽獎我都係12點在校網睇到

iloveyoub4,

唉, 我都係去訓la, 又無得check, 我都唔知自己係度等咩 不如早d訓, 聽朝早d返工攞番個no. 對下好過

祝大家好運!

hoganmama
iloveyoub4 寫道:
hoganmama

yeah,我都係報左兆強, 德田個間,又係得15分,又好似你咁囉都希望有奇蹟出現ma

[quote]
iloveyoub4,

hoganmama
[/quote]

一家三口

咁就唔知啦,但如果報名時有交回郵信封既話多數會寄呱

[quote]
一家三口 寫道:
[quote]
無煩惱

係咪每間學校都會發信呢? [/quote][/quote]

唔係有交回郵信封就一定有信收架,有學校會在暑假用個回郵信幫寄番d出世紙副本,住址証明俾番你架

Kevin&mama

唔得o米等出年6月"大抽獎"囉   

Kevin&mama 寫道:
iloveyoub4,
明天仲要返工....唉!唔得唔知點算....
[quote]
Kevin&mama

唉...我係度諗;今晚要用d咩既心情去面對呢

[quote]
Kevin&mama 寫道:
好擔心!仲擔心過自己考試....太殘酷!
[/quote][/quote]

yinmandy 寫道:

me too....而家就係好緊張咁"捕"住部電腦, 不斷check住學校個網頁.

不過我估今晚都未必有得睇, 事關當日交完表學校派左張通告, 話20/11 9 am可以去學校或上學校網頁check, 所以我估要聽朝先睇到.

Anyway, 橫掂訓唔著, 12 am即管睇下有無啦!!

YuYuMother

me too

YuYuMother 寫道:
係呀~~~

雖然知道機會好微, 但仲心存希望....唉~~~真係好難過! 希望快d知結果啦!!

yinmandy

我個心開始有d[size=x-large]卜卜跳tim呀

me too!!

yinmandy

我個心開始有d[size=x-large]卜卜跳tim呀

[quote]

[/quote]

hoganmama

good lucky   

iloveyoub4,

唉, 我都係去訓la, 又無得check, 我都唔知自己係度等咩 不如早d訓, 聽朝早d返工攞番個no. 對下好過

祝大家好運!

sandylaw

咁會唔會大部分學校會係12點update呢?

[quote]
sandylaw 寫道:
上年大女大抽獎我都係12點在校網睇到
[/quote]

間間學校都唔同,教統局話要20號之後先公佈,正常既應該要過左12點先可update,但並唔係好多學校會咁做,所以大家不要抱太大期望,如果12點都睇唔到既話,就早些訓,明天先去學校睇吧 :
‹ 上一主題|下一主題