用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 如果到最後真係咩offer都冇咁點算?
樓主: jbbb
go

如果到最後真係咩offer都冇咁點算? [複製鏈接]

原校多數收!加上遅d一定有offer 會放!don't worry! 一定CAll waiting

helenfu 發表於 17-12-4 13:38
唔使擔心, 註冊之後會有好多學校CALL WAITING,
之後到交大訂時, 會再CALL 一轉....
到7-8月都間唔中會CALL ...

想問下,寫信既意思係咩?
其實一月註冊日,係咪會有好多 waiting 收到電話?

回覆 Bibilamky 的帖子

為表誠意, 博下學校如果CALL WAITING 時, 都會考慮CALL你先
不過以上都係純推測, 唔寫都唔代表無學校唔會CALL你

回覆 wingkei1980 的帖子

我自己覺得無所謂, 有內容咪隔一個月一封囉無內容咪一封算囉
呢D都係誠意分

helenfu 發表於 17-12-5 16:43
回覆 wingkei1980 的帖子

我自己覺得無所謂, 有內容咪隔一個月一封囉無內容咪一封算囉

內容多數係關於乜?

回覆 Bibilamky 的帖子

其實內容真係寫返自己真實感受, 例如點解鍾意呢間學校, 呢間學校點解會適合自己小朋友, 同埋學校有咩優勝之處....等等
至於需唔需要隔月寫, 就視乎有無新內容啦, 例如小朋友最近參加左D咩班呀, 邊方面比之前進步左, 或者最近獲得咩獎項....等等

希望幫到你地啦~
‹ 上一主題|下一主題