用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問邊度學中國舞好??
樓主: cookie
go

請問邊度學中國舞好?? [複製鏈接]

Re: 請問邊度學中國舞好??

可唔可以話我知而家果間叫咩名ar 可以pm比我

我個囡都話想學中國舞, 可否比些資料我呀??

can you PM the name of the school to me.

Thanks

豬仔兔
would u please pm to me?

豬仔兔
Please also pm to me.  Thx.

cookie 寫道:
我搵過喇, 咪得我囡 囡玩緊個0的兒童舞羅[quote]
sumsummama 寫道:
試下康樂及文化事務署,
please click
[/quote]

Hi~ cookie & sumsummama,

請問康文署既 "兒童舞訓練班" 即係學跳咩舞呀? 係咪 = 中國舞呀? 請指教, thanks!

我女女都報左米雪爾既暑期表演班,
佢之前見到人地d表演相已經好鐘意,
而家知道自己遲d都有得表演,
佢好期待ar,成日問我幾時開始

聽你咁講,呢間應該都唔錯,我都好放心
Ar_dei 寫道:
我兩個囡都o向米雪爾舞藝坊學緊中國舞,
學費唔貴,有得考試又多表演,
我個細囡次次表演完就最鐘意拎晒d相俾d同學仔睇,
都唔知幾enjoy ar

放心la 個校長very nice 佢教緊我 我上o左第一堂 雖然唔係好識d舞 不過校長都特登慢慢教ka la  

kayan_329 寫道:
NO 係我學的 我係牛池灣ar 我冇報表演ar 因為我o岩o岩芭蕾舞暑假要參加果d咩野預備班wor 所以d 時間唔o岩 咪報o左長期果d course low 我學o左一堂 果校長好好人 佢自己教ka 不過學校就唔係好大low

kayan_329,
報左了,暑期班!不過將軍澳個場好靜呀!希望暑期熱鬧D啦!!

豬仔兔
Please also pm details to me for reference. Thanks a lot!!

你見ng見到果校長ar 咁果d偏ng偏僻ar

kayan_329,
個日是星期六下午三時許,只有 Receptionist 和教舞老師,我唸校長主要在彩虹,我地入去參觀個跳舞室,好似得兩三個小朋友學緊!不過唔算偏僻,遲D仲會有天橋連接地鐵站,到時可能會旺D!!

豬仔兔
Please also pm to me. Thx.

[/quote]

請問康文署既 "兒童舞訓練班" 即係學跳咩舞呀? 係咪 = 中國舞呀? 請指教, thanks!

[/quote]
啤梨,
我無正式看過康文署導師教什麼,只知跳中國舞基本功。
你試下去跳舞dcentre睇,可以清楚看到跳舞的情形 

豬仔兔
Could you please pm some information about Chinese Dance to me, thanks.

豬仔兔
Please also pm to me. Thanks !

我覺得康樂及文化事務處d班唔夠正統,好似玩咁.....
要學就學正式d既好好多.....
你睇我囡囡幾勁!!! [img align=left]http://www.micheldancingstudio.com/ku2.jpg[/img]

sumsummama 寫道:

[/quote]
啤梨,
我無正式看過康文署導師教什麼,只知跳中國舞基本功。
你試下去跳舞dcentre睇,可以清楚看到跳舞的情形  [/quote]

sumsummama,

Thank you.

王國長老

啤梨,
正式黎講我就唔係好知, 但囡囡跳過俾我睇, 係類似我地兒時跳既土風舞, 唱山歌......之類, 但都好雜下, 見平平地囡囡又好鐘意跳咪玩下, 不過好多人爭同好難抽到架
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

我個囡都話想學中國舞, 可否比些資料我呀??

你想考grade定玩o下果d
‹ 上一主題|下一主題