用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 聖若望英文小學VS SFA, 你們會怎樣選擇? ...
樓主: janiceckw
go

聖若望英文小學VS SFA, 你們會怎樣選擇? [複製鏈接]

回覆:聖若望英文小學VS SFA, 你們會怎樣選擇?

Sfa

很容易選擇,當然是SFA

http://bookofschool.com/school/controller/schoolSearch?reporttype=primaryranking&schoolcategory=1

你唔係真係信呀?

田灣始南, 李兆強原來好過培正, 聖瑪利, 華仁, 油天, 呂明才喎.... 官立小學只有2間馬頭涌同北角官立上榜......
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

到今時今日仍有人信榜

不是嗎?我真是信

醒目開學勳章

evil 發表於 14-12-8 11:45
不是嗎?我真是信
參考,可以但信足佢分分鐘害咗自己嘅小朋友
就以KTS連高於APS已經夠爭議啦,輸乜呀?校舍!
除非你好緊張校舍問題,否則.... 未必會認同KTS比APS好十幾名掛
‹ 上一主題|下一主題