用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 愉景方方,創價,仁愛堂龐盧淑燕,,如何選擇? ...
樓主: weds
go

愉景方方,創價,仁愛堂龐盧淑燕,,如何選擇? [複製鏈接]

回覆:愉景方方,創價,仁愛堂龐盧淑燕,,如何選擇

帶生牛肉好奇咩,學校有火鍋活動年年都要帶野架啦,叫學生帶野唔係學校唔肯出錢,係培養你小朋友嘅責任感,同埋學識同人分享,依家d家長就係咁,睇野只睇表面,學校叫小朋友做嘅每一樣野都有原因,做家長最重要係肯同學校合作囉!(只係講出事實,不喜勿插)

回覆:愉景方方,創價,仁愛堂龐盧淑燕,,如何選擇

如果我係你,我會揀龐盧淑燕,第一: 地點近,要知道小朋友自己一個搭校車,真的很危險,而且學校近屋企,小朋友返學都無咁辛苦。 第二: 媽媽你自己都講左話鐘意間學校,如果你唔buy學校個套,咁其實幼稚園個3年,你同小朋友都會過得好辛苦,而且你做媽媽,你當然知道什麼是最適合小朋友,其他人講既野基本上可完全不理

學校有活動要帶野一d 都唔奇,帶張紙亦能訓練責任心,作為家長一定…一定會配合,不同活動會有不同的理念,在於食物處理的安全上有感而發嗟,並不是只看事件的表面,凡事要有理智的分析與判斷,欣賞學校為小朋友的安排,而不是盲目地推崇附和(樓上不用過敏)

回復 西琦 的帖子

我又未試過有老師打黎生日會要買野喎?
‹ 上一主題|下一主題