用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳有邊間好的幼兒/稚園?
樓主: Mrs_Lam
go

將軍澳有邊間好的幼兒/稚園? [複製鏈接]

Re: 將軍澳有邊間好的幼兒/稚園?

ang_chiu ,
我囡囡係零三年十月的, 俗稱細b, 快將15個月了, 我響個女14個月果陣, 已經入表排茵怡幼兒園喇, 但佢地話, 即使收我個女, 最快都要零五年11月先可以入學(即一定要足兩歲), 所以如果佢地真係收我個女, 到時要插班囉!

Dear All,

我都好想問關於將軍澳有無好的育嬰園?

Thanks!

My Little Baby........Daddy & Mummy Love You Forever!

醒目開學勳章

保護兒童會唔知好唔好?

我囡囡現在讀緊寶林村間基督教聖約司務道幼兒園,
我覺得好好,我囡囡讀得好開心,
雖然間學校細左d,但最重要是主任,老師同嬸嬸對d學生真係好有愛心同耐性!

venus72 寫道:
我囡囡現在讀緊寶林村間基督教聖約司務道幼兒園,
我覺得好好,我囡囡讀得好開心,
雖然間學校細左d,但最重要是主任,老師同嬸嬸對d學生真係好有愛心同耐性!

Dear All,
I know this nursery is Good!
Maybe I will apply!
Thanks!

My Little Baby........Daddy & Mummy Love You Forever!

調景嶺站, 維景灣中心保護兒童會. 電話:2709 0307

Mrs_Lam 寫道:
Dear All,

我都好想問關於將軍澳有無好的育嬰園?

Thanks!

【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

唐明苑樂緻好不好?

Hello!各位媽媽, 我是剛剛搬到TKO, 想請問邊間play-group好呢? 知唔知上什麼網可以有所有資料 我人新路不熟, 請多多見諒 (我囡囡9 個月大)   
Don't worry!Be happy![/color purple]

各位媽咪,
想請問, 茵怡幼兒園好唔好?   
Don't worry!Be happy![/color purple]
‹ 上一主題|下一主題