用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 大家有冇發覺此版個小一書包網好假~o~
樓主: Doriscow
go

大家有冇發覺此版個小一書包網好假~o~ [複製鏈接]

又唔覺噃! 成日係頁首??? 近暑假/小學放榜先係姐,舊年都係咁啦。

日本書包個topic都係有一兩個用家極力推介,都唔一定係賣廣告既。相信大家交流吓姐。

邊種書包適合自己既小寶貝,又符合到自己既budget,BK Mum識揀架喇!

原文章由 Doriscow 於 08-6-18 14:44 發表
唔知大家有冇同感 , 呢個版都有左好耐, 成日都會在首頁 , 大部份都係講緊一個牌子既書包(都幾貴tim) , 我mm入左去睇 , 睇左兩三板已經覺得好煩 , 來來去去都係有1,2個人響度煲水 (相信聰明既BK會員好快知係邊個:igiv ...

我都係舊年睇到有人介紹7仔, 但又覺貴, 仔仔又話要公仔書包, 不過開左學無耐真係覺得太重, 先CC氣去幫襯左個貨尾款.

我都係搭爹左1-2次, 唔係咁都假下哇~~

醒目開學勳章

BK媽咪好醒架, 唔係人話好就仆去買的, 都會親身睇過、摸過、比較過大小、質地、間格實用性、價錢、口碑... 先會落實買的, 好少會盲從附和的。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

我路過,覺得大家唔係書包商人,聽日會出elements睇下zeven,阿女個書包實在太重太大舊喇.

原文章由 rats 於 08-6-24 13:23 發表
Have 10% discount with AE card or HSBC Platinum card in Elements.

In my mind, the discount only offer for buying thing over $1000 and this Friday is the last chance. Please correct me if I am wrong.
‹ 上一主題|下一主題