用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基慧小學 有冇荃景圍基慧小二升小三家長呀?
樓主: pingping1128
go

有冇荃景圍基慧小二升小三家長呀? [複製鏈接]

係咪我哋而家可以開一個基慧小學專區啦?

今早送返學見到有幾位家長圍住校長傾校車費
校長招牌笑容回答問題

hoiyan 發表於 12-7-4 22:30
係咪我哋而家可以開一個基慧小學專區啦?
要問miriam我唔曉

呀仔升3A你地邊班呀?

我阿仔升3D班,我哋又唔能夠同一班啦!

hoiyan 發表於 12-7-6 03:11
Oh!唔同班

回復 karina1217 的帖子

升邊班呀?

醒目開學勳章 王國長老

pingping1128 發表於 12-7-5 10:12
今早送返學見到有幾位家長圍住校長傾校車費
校長招牌笑容回答問題
回答都係一樣............勁加價
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

pingping1128 發表於 12-7-5 10:23
要問miriam我唔曉
引多幾位荃基家長入黎傾先~~
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回復 miriam 的帖子

校服公司有冇打比你地,佢話清貨減價平過新公司,問佢平幾多又話電話唔講得叫我上去睇,話新公司會好貴wo

醒目開學勳章 王國長老

pingping1128 發表於 12-7-6 23:56

校服公司有冇打比你地,佢話清貨減價平過新公司,問佢平幾多又話電話唔講得叫我上去睇 ...
我無收到電話啵

係 EK 我巡校區時見有間學校校服商又係推晒 D 剩貨出黎, 全部係買一送一, 地點唔係太遠真係買得過丫.

pingping1128 發表於 12-7-6 23:56

校服公司有冇打比你地,佢話清貨減價平過新公司,問佢平幾多又話電話唔講得叫我上去睇 ...
我都冇收過,邊間校服公司打比你呀?因我四月冇訂夏季校服,一心想等阿仔放暑假先自己去校服公司買,可以話我知邊間校服公司嗎?等我下星期上去買咗先!

miriam 發表於 12-7-7 00:39
我無收到電話啵

係 EK 我巡校區時見有間學校校服商又係推晒 D 剩貨出黎, 全部係買一送一, 地點唔係太遠真 ...
新蒲崗呀我唔識去

hoiyan 發表於 12-7-7 10:37
我都冇收過,邊間校服公司打比你呀?因我四月冇訂夏季校服,一心想等阿仔放暑假先自己去校服公司買,可以話我知 ...
和建校服公司,可能我4月係學校買校服留咗電話,所以佢打比我掛

醒目開學勳章 王國長老

hoiyan 發表於 12-7-7 10:37
我都冇收過,邊間校服公司打比你呀?因我四月冇訂夏季校服,一心想等阿仔放暑假先自己去校服公司買,可以話我知 ...
我囡囡都要買冬季運動衫同外套~~

醒目開學勳章 王國長老

pingping1128 發表於 12-7-7 12:22
新蒲崗呀我唔識去
http://vasteem.com/html/map/mapa.html

唔難去啵, 真係可以問下平幾多先去.

pingping1128 發表於 12-7-7 12:22
新蒲崗呀我唔識去
我去過一次,都幾易搵,係工廠區個邊,我可能會23/7果個星期去,你如果唔方便去,我可以幫你買,然後約出來比你都可以呀.

引用:Quote:pingping1128+發表於+12-7-6+23:56+

原帖由 hoiyan 於 12-07-07 發表
我都要呀!

引用:Quote:pingping1128+發表於+12-7-7+12:22+

原帖由 hoiyan 於 12-07-07 發表
我去過一次,都幾易搵,係工廠區個邊,我可能會23/7果個星期去,你如果唔方便去,我可以幫你買,然後約出來比你都 ...
我上年都去過,唔難搵,但最衰要試碼,果件咁嘅死人運動衫,著+洗一年就殘到死,質料超差。

引用:我阿仔升3D班,我哋又唔能夠同一班啦!

原帖由 hoiyan 於 12-07-06 發表
我個女都升3D喎!佢話佢果組個日本仔國井健太同李淨殷都同班。

‹ 上一主題|下一主題