用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無報2012K1的細B呀?
樓主: natabie
go

有無報2012K1的細B呀? [複製鏈接]

報咗7間, in晒la, 10月in咗4間, 3間收咗, 一間係崇真, 等緊收reject信
11月5日in 埋其他, 諗住俾咗報名費去玩吓, 因為心儀嗰間己經收咗, hea住咁in, 我哋大人都唔認真答, haha, 結果有2間己經rejected/waiting, 仲有一間等result, 我估都唔會有offer, 但己經好滿足

回覆 193# natabie 的文章

係呀, 讀屋村附近間村校, 其實因為有呢個offer, 唔係我哋就會讀stafford la, 如果冇offer, 上個星期就會prepare 一下, 唔會in 得咁差lu

回覆 200# wishwong 的文章

haha, 其實唔係要囡囡準備, 係我哋2個冇準備咋, 我知小朋友好多時表現唔穏定, 但我覺得(或者我報嗰啲), 都會睇家長表現; 所以因為己經有心儀學校收咗, 而去到其他學校亦冇好大感動, 所以係家長問答環節都冇show出我想讀的message, 我哋都好想信因為咁, 所以嗰2間學校都唔收

回覆 202# wishwong 的文章

我覺得囡囡都會選學校嘅, 因為上星期六in3間, 頭2間都表現好差, 但都第3間(其實佢已經好眼瞓), 但反而表現主動, 之後in完返到屋企就變咗睡寶寶la
‹ 上一主題|下一主題