用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 去Kingston開放日一肚氣
go

去Kingston開放日一肚氣 [複製鏈接]

這世上的人無其不有,特別是香港人,無聊人太多,還是和kingston有深仇大恨,當天三個校園是任何人都可以自出自入,講真,借厠所都無人理!!!

回復 Charlie妹 的帖子

動機係乜,你自己先知。如果我係大陸人,又點?
當日明明個個都可自出自入,喜歡就簽個名,不喜歡可hi都唔講一句就直入。

不過你堅持就由你吧。

如果你真係去個開放日都搞到咁論盡,真係替你擔心

回復 lui 的帖子

太俾面啦。我都只係普通中產。

我唔知邊個喺和咀,同埋點解你會知個名,但怕且係清潔大嬸,但門口咁多人竟然揀個清潔大嬸來問,係咪要檢討下,而唔係下下話人。

回復 Rachel710 的帖子

就算好似你咁講,那位阿嬸有版主所講嘅話「報咗名先入得嗎」?問完有冇報後最多咪加句拿張報名表、入去參觀啦之類,點會話唔入得!自己聴錯又唔肯問就屈人,仲勁到知人個名叫和姐,開哂名,人地都係打份工啫,唔駛咁呀嘛。
仲有,乜身份地位高中低產不是我提的,只是有人借題發揮。

來Ek就應講事實,但我不相信版主寫的是事實,實情大概喺呢位清潔阿嬸冇講錯,而係佢聽錯,阿面黑老公以為自尊受創立刻掉頭走,(但面懵問清楚應喺男人責任)佢又唔知點解唔敢話老公,要發洩嗎,就搵個人同學校祭旗。

但又奇在知道個阿嬸個名叫和姐,係神跡。

好多學校都有人上EK,呢單雖不致飯碗不保,個可能無端照肺,人地都係工一份啫。

可能EK越來越多人追求發洩,而非真相
‹ 上一主題|下一主題