用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 觀塘K interview 討論區
樓主: lwy_brenda
go

觀塘K interview 討論區   [複製鏈接]

回覆:superivy 的帖子

你讀緊邊間?

回覆:Evachau 的帖子

係呀,舊年有報n 班,但佢開唔成,我唔知係咪會優先取錄,不過我小朋友係細b,  上年油救無interview 過我,所以我唔係樓上jm 講話收咗但讀唔到n class 嗰班

回覆:sukilau72 的帖子

係咪嚟緊會開全日? 校長簡介時話半日500, 全日2000 學費(扣學券後)

回覆:happybidding 的帖子

yes,  講明好少收細b,  仲話唔收既可以報定n 班做大仔

回覆 Evachau 的帖子

唔係呀, 我次序係揀全日, 上午, 下午, 所以佢而家得返下午offer, 我估全日和上午都full 咗

回覆:melomame10 的帖子

你就好啦,我都報咗平救,仲未收到信,唔知係遲派信,定無offer,  好心急
不過我囡嗰日表現麻麻,開頭有d 扭唔肯入課室,入到又唔肯坐低,要攪好耐先坐,又無講多謝,唉

回覆 slaomk 的帖子

唔知係咪新校會收得貴D 呢?

回覆 slaomk 的帖子

安怡係咩學校? 係邊?
你女讀緊邊間?

回覆:kakakatam 的帖子

油救send 信架

回覆:slaomk 的帖子

7,8點湊都得? 係咪延展服務要額外申請,$13/hr 嗰d?

回覆 thaiking 的帖子

有waiting 也不錯, 我連信都未收到

回覆 Bebichhichi 的帖子

你BB 家長briefing 時做過D 乜? 你覺得呢part 影響到reject?

回覆 Bebichhichi 的帖子

校長briefing 時我由得佢攪後面個櫃喎, 會唔會都reject?
我反而覺得小朋友咁細無可能坐定定, 唔太影響人既情況下, 由得佢周圍探索下, 見到玩具和得意嘢想攪下好正常啫

回覆:eesmile 的帖子

請問你幾時收到平救信?
我見大家accept 和reject 都有信,但我仲係乜都未有,好心急,收唔收都得個知字嘛。老公又話等下先,未有耐註冊。。。

回覆:Mocheongcheong 的帖子

我仲未有平救信,估都係reject 多啦,如果收應該一早有信

回覆:Mocheongcheong 的帖子

我仲未有平救信,頭先打咗去問話全部信已寄出,佢幫我check咗話有下午班offer,  叫我等多個星期如果仲未有信,去學校取re-print 返俾我

咁岩呀, 我又係明天花園大廈浸幼, 不過我係報N 班(因爲阿囡12月細B, N 和K 都報定怕無K1 收都可以做大仔讀N)
我想打去轉改in K1, 佢話無得改喎

想問德田基督教服務處係幾時收信?
之前報咗另外2間幼稚園已出面試結果信, 但我2間都收唔到, 好邪, 都唔知個郵差派鬼咗去邊, 我驚呢間又寄失埋

乜唔係全部學券校都1月先註冊及交留位費咩? 點解德田咁早要交錢?

我乜都唔知架, 哈哈, 當初只係見佢有N 班所以報, 無要求要有NET 和普通話, 諗住只要有人收細B, 乜都讀住先
點知到佢舊年足1歲時去報名, 原來已經截咗14/15年度既申請, 所以照報15/16 年度N (因爲怕細B 唔夠同人爭K1位)
‹ 上一主題|下一主題