用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 Ymca尖沙咀同長沙湾
go

Ymca尖沙咀同長沙湾 [複製鏈接]

回覆:cscsmlkyh 的帖子

長沙灣打左電話俾你話有位啦?

引用:Quote:小書89000+發表於+14-5-9+13:35+tst+

原帖由 cscsmlkyh 於 14-05-09 發表
oh....我仲諗住 tst facilities 好d 又歷史悠久d, 如果 wait 到入tst 添!  如果完全冇中文,咁都係長沙灣了. ...
長沙灣打左電話俾你話有位啦?

引用:有冇媽媽無讀pre-k,+但k1收左? +

原帖由 hamufamily 於 14-05-15 發表
有冇媽媽無讀pre-k, 但k1收左?
但應該都要睇個年pre-k同佢個playgroup多唔多人會上返k1,因為有d讀完佢地pre-k或playgroup唔會上佢地k1,問過長沙灣話pre-k 同playgroup排個條隊同冇返佢pre-k 同  playgroup既隊唔同。之前又問過tst話pre-k 既學生會優先過寶寶世界既學生。

回覆:hamufamily 的帖子

Pre-k佢地好似都係叫playgroup,但應該就係所謂既2歲班,我只係知道上年去tst交表時,個職員話k1時pre-k既學生會比寶寶世界個d優先收.

引用:Hello,+我仔依家讀長沙湾pre-k+(sunbeams+a

原帖由 fredmama 於 14-05-18 發表
Hello, 我仔依家讀長沙湾pre-k (sunbeams am), 佢地係分兩條隊排申請k1,一條係比我地依家讀緊既优先有K1位 ...
咁老師係咪全部都係外籍老師@_@?

回覆:fredmama 的帖子

長沙灣一個外籍老師都冇架?

引用:唔係,不過佢地講純正口音英文 +

原帖由 fredmama 於 14-05-18 發表
唔係,不過佢地講純正口音英文
我仲以為長沙灣同尖沙咀個間一樣都係外籍老師教tim

‹ 上一主題|下一主題