用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 想問問關於聖類斯小學
go

想問問關於聖類斯小學 [複製鏈接]

原帖由 fanny1 於 11-11-13 23:37 發表
真奇怪及無奈,昨天簡介會聖類斯小學副校長話有些已取錄學生如攪珠,可能不取錄。但在之前註冊時, 沒有講明不可以攪珠, 如果因攪珠不能取錄, 我仔仔之前都入了高主教,因在註冊時寫明不準攪珠,故我才放棄高主教,而選了聖類斯 ...

投訴學校? 若果你視st louis 首選就不會再攪珠, 若果想入攪珠學校, 你現在都可馬上退學, 那就可攪珠了, st louis 在入紙大抽獎前講這個規則, 又怎會不公平?

原帖由 hlhlkaren 於 11-11-15 14:21 發表
I also get the call from school at noon after sending the knock door letter few days ago. Does SL really have seat for my son? How many seats are left after registration?

What is the first few digit of SLS's caller display?

原帖由 獅子狗 於 11-11-16 16:06 發表

其實我去學校交費用果日見到D中學生既波鞋同髮型都好皺眉,仲有D衫"呢呢淝淝"攝一半唔攝一半咁,心諗唔係嘛...我隻傻仔仔將來就係會變成咁"呢淝"? 點算....

校長原來都睇到呢個"令街外人皺眉"的情況,奈何佢話想D學生返 ...

男校ed好正常, 我估dbs, ls 都會出現ed同學仔, 而sls真不是太嚴, 小朋友會過得開心
‹ 上一主題|下一主題