用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘啟思 VS 沙田嘉德麗 (N班)
go

九龍塘啟思 VS 沙田嘉德麗 (N班) [複製鏈接]

兩間都係PM班, 家住大圍, 其實遠近距離都一樣, 但唔同教學方式, 日後叩門邊間會好D??? 唔知點算擇~ 啟思較淺, 但嘉德麗又偏深同太谷!!! 想聽下大家意見!!!
   0    0    0    0

有冇人可以俾下意見我呀~ 苦惱中

回覆 99dogdog 的帖子

係啦~可以分享下咩事令你感覺唔好? 我帶個仔去嘉IN時, 自己感覺老師好似比較嚴肅冇咩笑容, 但入面環境都OK咋~~ 啟思老師nice, 校舍大感覺幾好, 但每日得十五分鐘英文真係太少喇~~

回覆 lcherry 的帖子

諗緊去唔去埋沙田英藝試下, 因為近我媽屋企, 方便D, 同埋都叫做係兩文三語~ 只係雜費較多! 如果英藝同九龍塘啟思, 你又會覺我邊間好D??

BTW, 你呢~ 你仔女係唔係今年讀N班, 會去邊度讀呀?

回覆 Marcusbabytam 的帖子

可唔可以講下每日番學中英文教學比例? 同埋係唔係N班就開始要背唐詩? 我都想了解多少少先決定!! 本身我個仔都唔係坐定定, 唔知學校改唔改善到佢~~~

回覆 Marcusbabytam 的帖子

想問下你係咪下午班呀~ 你囝囝係邊位老師教??
‹ 上一主題|下一主題