用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 静等宣道和培正结果
go

静等宣道和培正结果 [複製鏈接]

引用:如题

原帖由 Victorwang 於 14-12-29 發表
如题
我in宣道in得好唔開心,遇到個黑面老師,個個都話宣道有愛心,個日完全feel唔到

引用:回覆+apple_love+的帖子 我覺得一個miss+h

原帖由 piggymonkey 於 14-12-30 發表
回覆 apple_love 的帖子

我覺得一個miss handle 唔到in 4個學生囉, 佢都無留意我女, 我女將積木砌完又砌,  ...
我個黑曬口面不特止,有幾次我仔多口出聲佢好惡咁shu我個仔

引用:Quote:原帖由+piggymonkey+於+14-12-30+發

原帖由 apple_love 於 14-12-30 發表
我個黑曬口面不特止,有幾次我仔多口出聲佢好惡咁shu我個仔
佢個態度差到想中途起身走人

引用:回覆+apple_love+的帖子 殊又離譜dBTW,+係

殊又離譜d
咪係囉,佢厭我仔多口騷擾佢問隔壁個小朋友,但唔駛一野shu佢呀,個刻都幾hard feeling。到最後我仔同佢講多謝,大聲的,第一次唔應,第二次答唔駛客氣,但塊面係擰歪的,嬲到我番屋企撕爛張面見証

引用:回覆+apple_love+的帖子 殊又離譜dBTW,+係

殊又離譜d
讀迦南,除非培正收

引用:回覆+apple_love+的帖子 迦南無學券又好金

迦南無學券又好金喎
比較過d課程,迦南程度深少少,銜接小一會好d

引用:我女女in時,老師指住本書問佢圖畫中係咩…

原帖由 scarlettlai 於 15-01-02 發表
我女女in時,老師指住本書問佢圖畫中係咩……頭兩個(rabbit & tigger), 女女發音正確,最後一個女女答zebra ...
你個老師擺明講笑又有笑容,點會有hard feeling

‹ 上一主題|下一主題