用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 感激學之園(純分享)~長篇
go

感激學之園(純分享)~長篇 [複製鏈接]

小兒為7月b,上年報PN 間間都唔收(因為in時阿仔得歲半),好失望,最後有朋友同我講學之園未截止,就博一博,其實我住港島區的,知道係好遠,但好過冇書讀,記得interview 當日我仲大住個肚,就來生得,老公同阿仔入去,interview 左都幾耐,因為阿仔慢熱interview 耐d佢反而warm up 左,加上學之園係最遲一間in,阿仔又大左d,表現又好d,最後收左。

到而家讀3個幾月,好滿意呢間學校,阿仔學左好多嘢,好多嘢佢開始要自己做,有d嘢我地教佢佢未必會咁快學到,老師教就好快就入腦,昨日同我講"我的家有爸爸媽媽”我當堂呆了;老師又唔怕煩,主動叫我唔好幫阿仔著尿片返學,等佢介片!

最後,來到K1 interview, .雖然原校收返am,由於交通真係問題,所以報返港島區,暫時有3間有results 3間都有offers,覺得當初冇簡錯,學之園真係值得一讚!

4    0    0    0

回覆:clingy 的帖子

康城

回覆:Candycat225 的帖子

認同,估唔到咁樸素,生日會唔比買蛋糕,派禮物,只食冇cream 嘅蛋糕,都好嘅,唔駛比較!

‹ 上一主題|下一主題