用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 般咸道官立小學 收到校車公司mail…
go

收到校車公司mail… [複製鏈接]

我都覺得係,已經支付咁貴車費,以前都可以在這個站上車,新校車公司話沒有設此站,現在要待他回覆,,為何不用以前的校車公司,服務不錯,真唔明白,有沒有人知..

唔掛得呀,昨天我致電新校車公司,她說要20號才回覆,如不想搭,就可以退票,
好似唔想做生意,咁,佢又為何投標呢,玩咩!搞到家長頭暈,要走15鐘路程才能搭校巴,你話搭唔搭呀,晴天還好,如下雨天,你都幾煩,小朋友一定冷病....

佢有心玩嘢,咪話不可以,其實我加站,根本沒影響行車時間,我計過最多1分鐘,以前校車公司可以做到,為何她們詁不行,以我所知我搭的校車的學生人數比上年少了2個,佢係咪唔想做生意,我想學校都幫不到忙,最好靠自己,同佢多商量....總之,真煩..

有位叫文小姐,佢應該之前有send e-mail給你,佢有留電話號碼

有沒有人向學校反映,佢仲衰過以前間校車公司,又貴又行政亂,她説20號會覆,都未回覆,做家長真慘,付出仲要比人玩咁.....

佢仲話9月初至中都不會給司機電話,你話到9月1日,個個都打比佢,你話會否打不通,有問題..

得悉,原來只有此一間投標,還只做一年,學校話一沒校車坐,一就搭此間,原來此間公司是家族公司,有位文先生,文小姐,都係負責人,佢話你有你投訴,你喜歡便搭,不喜歡便不搭,隨便你,你話咁樣的服務,仲話做了幾十年,有無搞錯。

有沒有家長自己找保母車,請通知有關資料,真好想試問搭保母車可行否

原來以前校車公司因價錢不合,所以不做,但當我們能給予現在的價目,人家已有其他工作做,故不能做,如你們想明年仍找回以前公司,要多些家長向校方反映,否則你們做家長便慘了,這家的服務肯定沒有你以前公司好,我會考慮不搭校車,唔想給他們控制,我已反映學校,看看你們吧,多人反映,總好過沒反應...

同意,學校主任都話應該沒咁多人搭,我的小孩明年都會自己返學

一年班就要搭校車好啲,通常高年班自己學搭車,我個小朋友都話想自己搭車
‹ 上一主題|下一主題