用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 女拔08小一interview收到信未?
go

女拔08小一interview收到信未? [複製鏈接]

收到啦~~10月11號11:45~~日子後d是否代表機會微d呢??

原文章由 WYmom 於 07-9-24 15:00 硐表

Which month is your daughter's birthday?  In the past, seems that they interviewed the girls according to their birthday.

我女6月wor~~應該都唔算細~~會唔會係我遲交form呢~~我最後一日先交,但我見個no.又唔係後wor~2百幾號wor~~奇怪~~

原文章由 C9C9 於 07-9-24 17:59 硐表

i am still worried

did you hand in the 5 pages? does your daughter get any special awards?

有呀~~我女無咩特別既獎,only win左一個abc pathways搞既獎勵計劃~~同參與過講故事比賽~~今次只是try,講真~~唔會抱太多希望~~

係wor~~照咁睇好似唔係跟birth wor~~又唔係跟交表日期wor~~唔通係睇讀邊間kinder??定係睇父母職業??咁排後d即係話機會少d囉~~>.<

綜合LEE度既INFO~~好可能真係RANDOM排先後次序~~
‹ 上一主題|下一主題