用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖三一堂曾肇添幼稚園 有冇人報聖三一堂曾肇添幼稚園
樓主: cherrywu
go

有冇人報聖三一堂曾肇添幼稚園 [複製鏈接]

全程老師對家長or小朋友都沒有問題&對答.  only以play group 形式讓家長&小朋友玩玩具...請問有冇人知佢地用乜o野準則去收學生o既呢? 點計分呢?

原文章由 cherrywu 於 07-11-19 18:55 硐表
::" /> 我地面試左,家下等通知

[ 本文章最後由 AnitaHo 於 07-11-19 23:00 編輯 ]

我都收到信...聖三一堂曾肇添幼稚園 取錄了...
所以話佢地都唔知用乜o野準則去收學生o既

原文章由 beautyyk 於 07-11-20 20:49 硐表
剛剛見到信箱有封信,三一堂幼稚園我小朋友

,是上午班,好開心呀!

我b係8月的, 我朋友個b係12月, 通通收哂..  你b都是大仔/女嗎?

註冊 --  要考慮下先?  因為眞不明佢地用乜o野準則去收學生?

培道-- 我無考, 所以我俾唔到意見你, sorry

原文章由 beautyyk 於 07-11-21 10:01 硐表
請問你小朋友幾多月份出身,想知道會否收大仔,當日你會唔會註冊?
如果培道同聖三一幼稚園,你會如何選擇?

請問曾肇添 d 師資 ok嗎?   因我不太了解.... thanks

你地係咪個個都会去交留位費呀????

原文章由 Jansy 於 07-11-22 16:40 硐表
你幾時參觀過學校,聽了主任詳細講解課程呀? 因為我只在10/11他們周年紀念日時略略參觀過,但沒有聽主任詳細講解課程。
我會今個星期六去註冊,因為29號我不想請假。

...

Thank you Beautyyk...

原文章由 beautyyk 於 07-11-26 20:50 硐表
教育局綱有列出各區幼稚園,你只要入去你心儀學校,便知道該校師資。
‹ 上一主題|下一主題