用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4
樓主: Bowiema
go

大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4 [複製鏈接]

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4

HELLO! 各位

我想問今晚食盆菜要唔要著校服?  亞女一時話唔使, 一時又話要, 都唔知邊句先真....

各位早晨!

乜原來有親子旅行, 亞女尋日只係有一張介紹大棠荔枝園的紙, 我問佢係乜黎, 佢話係地圖

chungchungmummy,

我冇關於旅行果張通告, 唔知日期時間,
不過, 學校活動我通常都會積極參與
我最近少左上黎,
你有功課或其他1D班問題可以打電話俾我

我今日俾亞女著羽絨番學呀, 不過見到好多同學仔著好少衫!
有D連校褸都冇著

考試...見到有D驚!  星期五親子遊戲日, 當在課室等時, 剛巧英文老師負責帶我地, 有D家長問左, 英文作文是好像平日工作紙有PART要寫句子果種, eg: I have a dog, it is small and fat........ 死啦! 唔識表達添, 唔知大家明唔明我想講咩   另外, 英文reader只係考讀, 要在教左果2本中選一本出來讀~

各位
好耐冇上來, 一來就要求救  :cry:
唉! 英默張紙仔亞女唔見左,
可唔可以話我知有邊幾句
我都就黎死架啦,
亞女放完聖誕之後成個人鬆散晒,
日日都做唔完功課番屋企(佢放學去託管)
溫習更加唔使講......

wwkiu & LOOLOO

Thanks a lot!  

唉! 我今晚要同佢死過  :evil:
‹ 上一主題|下一主題