用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 港大同學會小學 港同2nd interview
樓主: yushbaby123
go

港同2nd interview   [複製鏈接]

我女今日都in完,佢又唔玩玩具~~激死我了~~

yame 發表於 14-10-20 16:54
我無聽過有玩具玩既?
我女話係砌積木黎~~

tantanmama 發表於 14-10-20 17:00
我女話開始時老師話一陣俾玩具佢地玩, 但最後冇俾到, 我估係俾佢地in完後"zip"時間用的.  ...
希望係啦~~佢話得佢好無聊企左係度...

我女話校長問有乜野係粉紅色?逐個答
我心唸,條問題咁簡單????????????????

Charlotte_mom 發表於 14-10-23 10:53
學校咩類型學生都有, 不過多數主動就真嘅

轉校的話, 睇返2012-13ANNUAL REPORT, 全校有6個學生走, 2個轉校 ...
咁又想8下...以往入到3rd in,而最後waiting 的話...多唔多位可以call waiting??
咁我一路waiting 而又冇其他offer,係咪可以玩住大抽獎黎等??
學校會唔會見我参加左大抽獎而放棄我個waiting位??

Charlotte_mom 發表於 14-10-23 14:05
咁又想8下...以往入到3rd in,而最後waiting 的話...多唔多位可以call waiting??
call唔晒的, 會有人最後都 ...
唔該哂丫~~~入400強真係好難....
我女漢華被reject 喇...真係攪到人冇乜信心...呢個星期好漫長呀...

ritterbaba 發表於 14-10-23 14:10
我鄰居正是waiting 在大抽獎之後入港同的!
我就無緣啦!第一round 出局了

...
呢d 咪真係中頭獎~!!我老公既同事d 仔女好多之前都有考港同...
冇人入到....=.=所以真係好難入...
‹ 上一主題|下一主題