用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: Bubi97
go

88網 [複製鏈接]

醒目開學勳章 貢獻勳章

樓主,我覺得你個排位OK,但如果隨機號好差,都有機會去到第4
所以你最好自選最壞打算响第4
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

anlywan 發表於 14-1-14 08:34
我都今年!我會排1.迦密2.張煊皇3.王賜豪!
以你及我排位第1一定是熱門!如第1唔中應第二我們是有機會的吧 ...

以往年計,好似王熱門過張喎
你呢個應該唔係1就2
無乜機會去3
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

剛剛睇到iantsang FB sharing,88網有幾間學校加咗班,包括美林(+1)、張煊昌(+1)、禧年(+2)同張煌偉(+2)
如果覺得張煊昌OK,應該第3都可以
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

Bubi97 發表於 14-1-15 22:46
所以都好擔心!!!

另想問放沙官笫一定王賜豪第一機會大些呢???

王賜豪應該放第一志願,一定入
沙官舊年估計,大約1/3機會
美林,張煊昌及張煌偉~~ 感覺上可能張煊昌好d,我無睇過統計架!

恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

其實有幾難?
第一:沙官、聖心、陳元喜、迦密、白普理
第二:洗次雲、黃賜豪
第三:張煊昌、或其他
如果第三放張煊昌,最好小心填埋第四
否則,第三必入,唔會去到第四
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

TurtleC 發表於 14-1-18 01:28
死啦,我唔明「如果第三放張煊昌要小心填埋第四」呢個point.......
張煊昌唔熱,但都係2-3位熱門選擇,呢兩年人越嚟越多,舊年無事,今年唔敢打包單呀!

恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

anlywan 發表於 14-1-18 16:45
其實88除了4-5間大熱其它都差不多吧?未至於其它區天堂與地獄之差吧?

...

以往好多人抽到張煌偉會逃亡,但近幾年轉咗校長,好評如潮,其他冷門選擇好似又都係差唔多
就好似放3個志願咁,學校分咗3組,熱門、中游、同較冷之分,地唔地獄...好難講,人人睇法唔同

恐龍家
‹ 上一主題|下一主題