用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請問呢排有無大型的教育展?
go

請問呢排有無大型的教育展? [複製鏈接]

引用:請問呢排有無大型的為育展?

原帖由 scso 於 15-10-18 發表

請問呢排有無大型的教育展?
英国文化協会25/10 下午1-6,於前朗豪酒店7樓有英国中小学教育展

引用:有無人去咗British+council果個?有無高中

原帖由 scso 於 15-10-25 發表
有無人去咗British council果個?有無高中資料睇?
我都啱啱去完, 睇sixth form 資料,原来有d好平£14500 per year

引用:回覆+DKmum+的帖子 有邊幾間平?可否給我參

原帖由 scso 於 15-10-25 發表
回覆 DKmum 的帖子

有邊幾間平?可否給我參考下?Thanks!
我去左呢三间都系state school, 所以学费較平!
Lougborough college £6,800 (A level) &  £14,300 (1 year foundation, 有機會入lougborough university), 另 + boarding £100 per week, 另一间叫Hartputy £14,500,仲有—间叫Shrewsbury £16,100, 呢兩间学费已包埋住宿,但ranking & academic 就不太清楚啦,亦会好似四呀哥講student teacher ratio冇私校咁理想, 但三间学校d代表都好nice!

‹ 上一主題|下一主題