用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 啱啱去左英二小注冊,校務處校工態度超差! ...
go

啱啱去左英二小注冊,校務處校工態度超差! [複製鏈接]

點差, pls share
希望每天開心渡過 ;-)

Babychunma 發表於 13-6-6 11:31
二校有d老師或校工係比較串d,我去過簡介會,我對佢哋印象都係一般。不過其實每間學校都會有一兩個比較差嘅 ...

新會商會係真係個個nice爆!! 我仲好記得我囝去過佢地的英語活動, 有個阿sir話自己響度畢業, 做左老師後返黎教左十幾年, 佢自己都好喜歡這間學校, 大家相處得很融洽.

Babychunma 發表於 13-6-6 11:51
我囝囝都有去過英語活動班,囝囝都好喜歡這間學校,因我住西環,沒有放它在頭5志願,如果將來囝囝在新校追 ...

當時我參觀完都曾有諗過將來個囝跟唔上出面d學校可以考慮呢d, 同埋如果我識得人佢地小朋友讀唔到出面d學校, 我會積極推介呢間.  

Babychunma 發表於 13-6-6 12:05
你囝囝現在派左那間小學?可否分享下?我囝囝派左西環聖安多尼

我是灣仔區架, 我pm你啦.

CALVEN 發表於 13-6-6 13:22
新會商會平日搞好多活動吸引D家長及小朋友

好多人去玩時都話好,但一到報小學時,就無幾個人報 ...

總會有知音人的, 欣賞學校的付出及努力.

maggieandrachel 發表於 13-6-7 13:34
jess, 點解聽說這間學校有20%學生會有小小學習障礙呢? 阿女就是派嚟間。如果RHS VS 新會商會,你點揀?

...
你打比我吧!!!
‹ 上一主題|下一主題