用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 收到SPN 聖保祿幼兒園面試消息的媽咪請到這裡報喜 ...
樓主: queenie_law3
go

收到SPN 聖保祿幼兒園面試消息的媽咪請到這裡報喜 [複製鏈接]

d信寄出左未? 好緊張wor

原文章由 queenie_law3 於 08-4-9 12:44 發表
收到SPN 聖保祿幼兒園面試消息的媽咪請到這裡報喜呀!

我還未有呢!

我估唔係住邊既問題, 根本SPN都未出信, 住邊都收唔到啦...

其實我就預左唔收.....有另一間全日nursery都收左...不過越等就越緊張...唔得咪再考SPK lor

原文章由 bobochin 於 08-4-18 11:04 發表
我諗住舊年d 家長分三日先收到信, 以為地區有關係tim, 好擔心呀~~~

我覺得呢...仲慘過見完工等消息, 不過已經越等越冇癮......平常心仲好.....祝我們各位好運啦......hahahha

嘩...好早呀你...又係等消息的一日..

請問收左信的家長, 有冇人係住荃灣青衣一帶架?

講得啱呀.. (仲慳好多學費添!) hahhaa.....

chachalai,你家姐住邊? 希望我仲有機會啦

can't agree more and let's try SPK this Nov......

原文章由 chachalai 於 08-4-30 10:56 發表
各位收到interview信的家長:

Congratulations again , 預祝各位家長順利通過interview, 小朋友係SPN有個愉快既童年!!!

各位未收到interview信的家長:

唔好唔開心啦! 賽翁失馬, 焉知非福! SPN無疑是係一 ...

smilefish, 我估你waiting list 會比我地呢d冇interview(但收左waiting list letter) 的前好多...never give up ar.....do you have any other school for back up ar?

[ 本文章最後由 happysin 於 08-5-16 15:21 編輯 ]

不如你問下迦南啦..因為我之前都冇去交second registration fee (waterloo road), 佢都打黎問我仲讀唔讀..可能有位架

其實全部野已經定晒, 仲做統計黎做咩野呢? 除非個統計turn out係睇到個收生pattern啦!
‹ 上一主題|下一主題