用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到St. Catherine既interview信啦
樓主: 一休
go

收到St. Catherine既interview信啦 [複製鏈接]

Re: 收到St. Catherine既interview信啦

Hui Tung,
我諗2個鐘真係不夠,因我同事舊年in st. Cat.,排隊都排成2個鐘,尤其係用中文in果條隊,佢話佢in9點幾,離開時都成12點,條隊多人到嚇成你!佢老公去佐泊車,返轉頭都搵唔返佢地,因實在太多人,所以佢話越早in越著數(時間容易D控制)。佢見議記得帶定D食物和玩具,以免小朋友等都發脾氣扭計!

Re: 收到St. Catherine既interview信啦

Hui Tung,
我唔知咁做得唔得喎!我同事話總之一定要排,最慘經過D課室有好多玩具,但圍實晒唔准玩,你知啦!D小朋友見到又唔玩得,肯定會發顛兼扭計!所以佢話記得帶定小朋友自己鍾意D玩具!

Pansy21,
你上年係咪in9點最早果批呢?我同事話interview時間越晏,等得越耐,事關早果批超時(over-run)。有個朋友上年in10點幾,成1點都未輪到,個女又肚餓又扭計,最後佢鬧D職員點解要人咁早到又要等咁耐,於是最終佢走佐冇in到! :evil:

但我所認識o既St.Cat.及根德園o既小朋友mammy個個都有做o野o既喎!而且個個daddy都唔係manager,有D係教書,有D做護士,有D係IT人!   
‹ 上一主題|下一主題