用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 ...
樓主: eyan
go

追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 [複製鏈接]

期三我會出席.

1.) quincy121hk
2.) bobomami
3) monmonkei

星期三我不會出席.但會自行fax文件給鄧先生

1.) amy3010
2.) enngi
3.)樂基兒
4.)aves_y

p.s.:我剛致電到重案組之幫辦到留低個人資料

星期三我會出席.

1.) quincy121hk
2.) bobomami
3.) monmonkei
4.) CamayLO
5.) CodyMother
6.) 352352  + 3個人
7.) yuenwa (我會遲到, 但我亞媽, 我老公同我個女會先到)
8.) BoBo (會遲到)
9.) 牛牛
10)amy3010(已傳資料)
11) 1999
12) 正媽 (我 6:30 到, 7:30 要走)
13) eyan

星期三我不會出席.但會自行fax文件給鄧先生

1.) enngi
2.) 樂基兒
3.) aves_y(已傳真資料)
4.) chyim
5.)bbkayiu02
6.) OLmommy (投訴信及資料已傳至22417235)
7.) 日本仔mama
8.) pamlam
9.) andy.ma
10) heiheihoney
11) yy-baba (Information faxed to 22417325,
                     will try to  be there)
12) iloveandy (Emily)
13) sng (已傳真資料給鄧先生)
14) ChloeMak "巳傳資料"
15.) dordormama (已fax 資料)
16 ) MonAnson(FAXED)
17)  MJ ( FAXED)
18 ) Johnma (已fax, 對唔住要接仔仔去唔到)
19) elle1128 x4 (投訴信及資料已傳至22417235)

原文章由 yuenwa 於 07-8-13 10:03 發表
我想問下, 小額上庭當日, 我可唔可以授權其他人代我出庭? 我當日要返工, 怕請唔到假:-|

Me too!!

咁請問有否19/9出庭o架?eyan 請問你排幾號, authorize比你得嗎?

原文章由 bobomami 於 07-8-13 10:43 發表

Yes ar, yeunwa and aves_y.  You may authorize somebody to attend the court on your behalf.  Prepare an authorization letter to him/her

Eyan,
恭喜你,已經中獎啦!!
我的訴訟代表,非你莫屬啦!! 唔該你呀!! 做下好心啦!

原文章由 bobomami 於 07-8-13 17:15 發表

訴訟代表(如非大律師或律師),必須符合以下條件:

獲得審裁處許可,但審裁處有權拒絕給予許可;而且 能夠出示訴訟一方簽署的授權書;而且 應完全熟悉案情。 作為申索人應怎樣準備?

如果你 ...

eyan,
恭喜你加入"在職媽媽"行列 ,但我點呀

眼鏡..我arm禾..近邊樹啊??

因為我仲未收到你個地址
原文章由 eyan 於 07-8-26 18:17 硐表

我都諗住打比你呀,我重未收到封信呀,果日我應該都上到庭.
‹ 上一主題|下一主題