用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 美孚地利亞百老匯
發新帖回覆
go

美孚地利亞百老匯   [複製鏈接]

sheep_yin 發表於 23-1-20 18:10
今日收到offer, 請問有冇人都有呢?呢間學校網上冇咩資訊可以得到,有冇人可以SHARE 下呢。

我仔仔係HK 人 ...

校務報告有文憑試成績供參考

sheep_yin 發表於 23-1-20 18:10
今日收到offer, 請問有冇人都有呢?呢間學校網上冇咩資訊可以得到,有冇人可以SHARE 下呢。

我仔仔係HK 人 ...

請問囝囝 Band 幾
另外兩間直資是那兩間?

naturebeauty 發表於 23-1-20 23:15
我見都有唔少本地學生。老師好有愛,返學落大雨時,老師會出學校照顧學生

我記得之前hkpapa分析呢間學術都 ...

地利亞(百老匯)33222包括NCS考ACL
歷屆33222雖達B2B 整體2+只有7X%
達33222應多數係NCS考ACL

地利亞(百老匯)2022年文憑試成績 #49
https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=3872931&pid=49181643

sheep_yin    發表於 23-1-22 00:55

LeeCC 發表於 23-2-7 11:32
運路行個單,因為真係發生過個間學校的學生追打區內小學生的事件幾次
...

請問邊區那間

LeeCC 發表於 23-2-7 12:46
我講得唔清楚,令大家誤會,打人個間唔係地利亞的分校

謝謝 明白
‹ 上一主題|下一主題
發新帖 回覆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊