用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 Wymondham College
go

Wymondham College [複製鏈接]

有無家長可以比下對Wymondham College 的意見, 成績, 校風, 學生品行等等, 因女兒取錄下年Year 9, 有些擔心, 因是
Local School, 驚比較雜, 易學壞, 見家長都說此校成績好, 但上網GCSE看它叉不是%很高.  有子女的家長可否給一點意
見??  感謝!

10    0    0    0

回覆 lamb2003 的帖子

Tommy,

十分多謝你的寶貴意見, 你知不知那個House比較好和是否三人一房呢??

回覆 lamb2003 的帖子

Tommy,

還有一個問題, 每班有多少人及我知道有英文輔導班, 但其他科目有沒有呢?  例如數學及Science.  謝謝 !

你意思係Holiday and exeat day是可留校, 照顧不足, 咁平時照顧是否都是不足??  大家有無guardian 公司介紹?

回覆 Mighty 的帖子

看完Mighty的發表後, 有些擔心, 我個女今年入Year 9, 她不夠主動, 如果係咁會唔會越來越懶散?  

但佢地無熄燈時間咩?  可以無止境地用??

諗住到了外地可遠離手機!!!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題