用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 收到SPN 聖保祿幼兒園面試消息的媽咪請到這裡報喜 ...
樓主: queenie_law3
go

收到SPN 聖保祿幼兒園面試消息的媽咪請到這裡報喜 [複製鏈接]

bobo_wong, joe
唔記得多謝bobo_wong 報料
我相信佢地一係星期六寄出左, 或今日先寄出, so far 到衣家都未有家長話收到通知信, 睇怕最遲星期三前會收到信哇, 唉....

[ 本文章最後由 bobochin 於 08-4-21 09:53 編輯 ]

bobomegan

睇完你當時的反應, 好感動呀!!
比著我, 我都會啦, 明明死左心都中到獎,
遲左派彩呀.
megan 係舊年先入讀spn , right?

right

kaheibaba
你幫我地摷返以前D 信, 睇返個出信日期呀, 好感動呀.
唉... 點解今年遲咁多架

[ 本文章最後由 bobochin 於 08-4-21 15:16 編輯 ]

joe

我都係公司, 個心又係上上落落, 成日上黎睇下有無人已經收到信, 好想飛返屋企開信箱呀

[ 本文章最後由 bobochin 於 08-4-21 15:33 編輯 ]

joe 呀 joe
誰明我們的心呢
我屋企信箱條key, 得我同老公先有架炸,
你呢, 幾點可以返到屋企呀, 睇下邊個返到先,
邊個上黎報料啦.

joe
你都仲未收到呀, 我估spn 今日先寄出d 信呀,
sat 果日打三號風球, 睇怕無人返工哇, keke.

bobomegan
哇, n1 第一年唔收, 你都無放棄呀, 誠意可嘉呀你. 拱你有無再寫信比spn 校長呀.

chachalai
你打去問左, 答案係未寄出呀? 今年真係咁遲都未寄架, 唉...mouth:" />

mashmellow
你hubby 唔聲唔聲自己走去睇有無信呀,

[ 本文章最後由 bobochin 於 08-4-21 19:05 編輯 ]

bobo_wong , mashmellow,
我未睇哂你地d 留言, 但我心急想報告你地知,
我個女係 feb 2006 出世架.

而且bobo_wong 都講得岩, 大家可以做個friend, kakaka

[ 本文章最後由 bobochin 於 08-4-21 22:56 編輯 ]

joe, bobo_wong

我們的小公主都係Feb 出世架, hohooho.

舊年都有mami 打去spn 問, 答案話未寄出,但上到bk 報料時, 有其他mami 收到通知interview, so 唔作得準, 今日照撲返屋企睇有無信,

bobo_wong
係呀, 囡囡係big girl, 但比起 mashmello 仔仔都仲細兩個月, keke.
唉... 今年拱遲都無消息, 真係唔講得準幾時會係 interview date, 以往都係 May 3, 4.
今年遲左成個week 出信, 可能會係 May 7, 8都未定啦. 點解你拱急要知邊日係 interview date 呢, 係唔係因為就黎要交學費, 想早d 知結果呢.
喂, 最搞野係, 舊年有d 家長 May 7 已經收到通知得左架啦. 我地到家下都未知有無得interview, 唉.......

mashmellow
你chances 高好多, 你有消息就馬上第一時間 上黎報喜啦.

今日仲有無人打去 SPN 問呢下, 中午啦, POSTMAN 派信啦,

輝輝媽媽

spn有張紙比返我地, 上面有埋個application number 架.

輝輝媽媽

spn有張紙比返我地, 上面有埋個application number 架.

輝輝媽媽

白色架, B4 SIZE 拱上下啦, 上面寫左話大概幾時會通知家長, 叫家長唔好打返學校問 result, 果張紙就唔係d 咩大不了文件黎, 你唔使太緊張.

未有信呀))))))

joe
今日仍未收到信, 天呀)))))))

mashmellow
你有無消息呀?

mashmellow
你仲未返屋企開信箱呀??? 有無返spn 收下風呀?

輝輝媽媽
唔使客氣啦, 大家都係坐埋條boat, 望穿秋水拱等呀等,

bobo_wong
拱阿Q 呀你

ronni
我地未收到, 唔代表你無架bor

mashmellow
你都未有信呀?即是大家仲有希望啦,
今日又要撲返屋企開信箱

chachalai
你睇左信箱仲未有信呀?

joe
我就黎等信等到精神分裂啦, 真係唔明今年點解咁遲都未有信

chachalai, joe
我都忍唔住岩岩打返spn, 嬸嬸話係這兩個星期內會收到信, 唉..... 唉..... 都仲係要等
‹ 上一主題|下一主題